My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Εκσυγχρονισμός του γηπέδου Πολυκάστρου

Tο έργο ηλεκτροφωτισμού του σταδίου και της αντικατάστασης του παλιού ταρτάν με νέο, σύγχρονων προδιαγραφών, υπογράφηκε από τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, με ένταξή του στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Η ένταξη έγινε έπειτα από θετική αξιολόγηση του σχετικού φακέλου από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη τον Μάιο του 2020, ενώ ο κ. Πέτσας προχώρησε στην έγκριση χρηματοδότησης των έργων, ύψους 600.000 ευρώ, σε συνέχεια της δέσμευσή του κατά την τελευταία του συνάντηση στο γραφείο του στην Αθήνα στις 9 Μαρτίου 2021 με τον υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά και τον δήμαρχο Κ. Σιωνίδη,

Σχετικά, ο κ. Γεωργαντάς έκανε την εξής δήλωση:

«Το Δημοτικό Στάδιο Πολυκάστρου, ήταν το μοναδικό στάδιο τέτοιας σημασίας για την αθλητική δραστηριότητα του Νομού μας, με τόσες ελλείψεις στο επίπεδο των υποδομών. Οι εγκαταστάσεις του Σταδίου σήμερα εκσυγχρονίζονται. Το Πολύκαστρο, ως έδρα Δήμου, αποκτά τις αθλητικές υποδομές που χρειάζεται προκειμένου να αναβαθμιστεί συνολικά η άθληση στην πόλη και να βελτιστοποιηθούν οι επιδόσεις των αθλητών της».

Από τη πλευρά του, ο κ. Σιωνίδης δήλωσε:

“Με το έργο αυτό, αναβαθμίζονται σημαντικά οι υποδομές στο στάδιο της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης του νομού Κιλκίς προς όφελος των αθλούμενων κατοίκων και η διοίκηση του δήμου με ιδιαίτερη ικανοποίηση θα προχωρήσει στις επόμενες ενέργειες για την υλοποίηση του.”

Σχολιάστε