My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στη ΚΕ Τονικίδης – Αγαθοπούλου

Όπως όλα δείχνουν, οι Παύλος Τονικίδης και Ειρήνη Αγαθοπούλου εκλέγονται στη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενώ στις εκλόγιμες πρώτες 34 θέσεις της Κ. Μακεδονίας βρίσκεται και ο Λεωνίδας Δημητριάδης, με ενδεχόμενο όμως να μην εκλεγεί λόγω της ποσόστωσης του 50% των γυναικών.

Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στα αποτελέσματα μετά την προσαρμογή τους με βάση και την ποσόστωση των νέων μελών της Προοδευτικής Συμμαχίας.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η καταμέτρηση στο σύνολο της χώρας, από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των εκλογών στην Κεντρική Μακεδονία προκύπτει πρωτιά σε σταυρούς της βουλεύτριας Πέλλας Θεοδώρας Τζάκρη, ενώ σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί η βουλεύτρια Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ακολουθούν, ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Σωκράτης Φάμελλος, ο πρώην βουλευτής Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, ο συντονιστής της ΝΕ Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Αμπατζάς, η βουλεύτρια Χαλκιδικής Κυριακή Μάλαμα, το μέλος της γραμματείας και πρώην συντονιστής της Ν.Ε. Α’ Θεσσαλονίκης Χρήστος Δουίτσης, ο δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού-Ευόσμου Θοδωρής Μπαλτάς, ο Αντώνης Ελευθεριάδης, καθώς και το μέχρι πρότινος μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χάρης Τσιόκας.

Μετά τη πρώτη δεκάδα ακολουθούν οι Κώστας Καλδάρας, Αναστάσιος Τρελόπουλος, Αθανάσιος Γκούνας, Γιάννης Μυλόπουλος, Χρήστος Ρόκος, Δημήτρης Δημητριάδης, Θωμάς Μπούρναρης, Μπέτυ Σκούφα, Παύλος Τονικίδης, Ειρήνη Αγαθοπούλου, Άννα Ρογδάκη, Δέσποινα Κετογλίδου, Παπαλεξίου Αφεντούλα, Γιάννης Παπαϊωάννου, Χρήστος Ρώσσιος, Κατερίνα Ιγγλέζη, Χρήστος Μαϊκίδης, Ιφιγένεια Καμτσίδου, Παρθένα Χαραλαμπίδου, Τατιάνα Βαφειάδου, Λεωνίδας Δημητριάδης Αλεξάνδρα Νταρλαγιάννη και Γιούλη Ρανέλα.

Σχολιάστε