My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΕΚΚ: 24ωρη για το ασφαλιστικό

Το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς αποφάσισε να συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία με όλες τις δευτεροβάθμιες οργανώσεις της χώρας, την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 και καλεί “όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους αλλά και κάθε πολίτη στην συγκέντρωση”, που θα γίνει στις 10:30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζονται και τα εξής:

«Η Κυβέρνηση που προεκλογικά διακήρυττε ότι θα καταργήσει τον αντιασφαλιστικό νόμο Κατρούγκαλου, παραμένει, με ελαφρές βελτιώσεις σε κάποια σημεία, στην ίδια φιλοσοφία και το πνεύμα του προηγούμενου απαράδεκτου νόμου.

Συγκεκριμένα το υπό κατάθεση νομοσχέδιο, δεν προωθεί ουσιαστικά την κοινωνικοασφαλιστική μεταρρύθμιση αλλά μόνο την οργανωτικό-λειτουργική και διαδικαστική ενοποίηση. Προβλέπει περιορισμένου επιπέδου αυξήσεις στις συντάξεις συγκριτικά με τις απώλειες του συνταξιοδοτικού εισοδήματος, ιδιαίτερα κατά την τελευταία δεκαετία, ενσωματώνοντας και παρατηρήσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Όλοι μαζί στις 18 του Φλεβάρη συμμετέχουμε μαζικά, ειρηνικά και αποφασιστικά στις κινητοποιήσεις των Συνδικάτων, απεργούμε διεκδικώντας κανονικότητα στην αγορά εργασίας και στους χώρους δουλειάς».

Σχολιάστε