My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Εκδρομή της Σχολής του Κιλκισιακού

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού πραγματοποίησε διήμερη εκδρομή το σαββατοκύριακο 23-24 Απριλίου σε Καρδίτσα και Τρίκαλα, με 52 παιδιά, 45 γονείς και 6 συνοδοί προπονητές.

sxoli-kilkisiakosΤα πάντα κύλησαν ομαλά, μιας και υπήρχε η απαραίτητη οργάνωση από τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και η βοήθεια των γονιών και των παιδιών που κέρδισαν τις εντυπώσεις με τη συμπεριφορά τους.

Το μεσημέρι του Σαββάτου η ακαδημία μας έφτασε στο Σταυρό Καρδίτσας και έδωσε φιλικούς αγώνες με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι Παίδες του Γιώργου Πελίδη έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι και επιβλήθηκαν με 3-2 των γηπεδούχων, χάρη σε τέρματα των Χρήστου Σαμουηλίδη, Νίκου Κωτάκη και Γιάννη Σεφερίδη.
Οι Προπαίδες του Παναγιώτη Ιακωβίδη συνέχισαν και στη Θεσσαλία να εντυπωσιάζουν τους φιλάθλους, μιας και με δύο τέρματα από τους Σταύρο Μπάπκα και Τάσου Μουρατίδη και ένα του Ανδριανού Πεπεγιάννη επιβλήθηκαν χωρίς προβλήματα με 5-1.

Οι Τζούνιορ του Ανδρέα Αβραμίδη βρήκαν πολλούς χώρους και ανέπτυξαν στο γήπεδο το ταλέντο τους, όπως και οι Προτζούνιορ του Κώστα Τσακιρίδη. Τα Μπαμπίνι με προπονητή τον υπεύθυνο Σπύρο Μιχαηλίδη, κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Το μεσημέρι η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού έφτασε στο ξενοδοχείο THESSALIKON GRAND όπου γευμάτισε και το απόγευμα επισκεφθήκαμε τη πόλη της Καρδίτσας.

paidiko-podosfairoΤη Κυριακή υπήρχε πρωινό και στη συνέχεια αναχώρηση για τη Λίμνη Πλαστήρα. Τα παιδιά έπαιξαν σε ένα μαγευτικό τοπίο, και στη συνέχεια πήραμε το δρόμο για τα Τρίκαλα.

Αγώνες με τον ΑΟΤ στο Κηπάκι με τους Παίδες να ηττώνται με 2-0. Οι Προπαίδες, που φέτος είναι ασταμάτητοι, με δύο γκολ των Μπάπκα και Πεπεγιάννη συνέτριψαν με 4-0 τους οικοδεσπότες.
Δυνατά παιχνίδια με Τζούνιορ και Προτζούνιορ με τα παιδιά των δύο ομάδων να σημειώνουν πολλά γκολ.

Μετά το πέρας των αγώνων ακολούθησε η επίσκεψη στο κέντρο των Τρικάλων που βάφτηκε μπορντό, με παιδιά, γονείς και συνοδούς να γευματίζουν αλλά και να ψωνίζουν στη πανέμορφη αυτή πόλη.

Ευχαριστούμε την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Α.Ο. Τρικάλων που μας φιλοξένησαν, και φυσικά τη διεύθυνση του ξενοδοχείου Thessalikon Grand, που έκανε εύκολη τη διαμονή μας στη Καρδίτσα!

Σχολιάστε