My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ειρήνη: Σε Τούμπα και Γουμένισσα

Φωτό αρχείου

Φωτό αρχείου

Το γεγονός ότι το κλείσιμο  του σχολείου της Τούμπας είναι ειλημμένη απόφαση από την κυβέρνηση, ενώ έχει ανασταλεί η εφαρμογή της για το τρέχον σχολικό έτος, επεσήμανε η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε χθες Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στη Τούμπα προκειμένου να συναντηθεί με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου.

Η βουλευτής συνομίλησε με εκπροσώπους του Συλλόγου αλλά και με τους παραβρεθέντες γονείς,  ακούγοντας τις προτάσεις τους για την εφικτή αναβάθμιση του σχολείου προκειμένου αυτό να συνεχίσει να λειτουργεί.

Η κ. Αγαθοπούλου τάχθηκε στο πλευρό των γονιών και υποσχέθηκε ότι είναι κοντά τους σε οποιαδήποτε μορφή αγώνα, σχεδιάζοντας μια επόμενη συνάντηση όπου με γνώμονα τον εκπαιδευτικό χάρτη του Δήμου Παιονίας “να διεκδικήσουν μαζί τα αυτονόητα, δηλαδή παροχή δωρεάν παιδείας για όλους”.

Στο Νοσοκομείο Γουμένισσας

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου η κ. Αγαθοπούλου ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κ. Υ. του  Νοσοκομείου Γουμένισσας παρευρέθηκε στην κινητοποίηση που οργάνωσαν οι εργαζόμενοι  για το επικείμενο κλείσιμο του Νοσοκομείου.

“Το Νοσοκομείο της Γουμένισσας, έρμαιο και αυτό της πολιτικής της μνημονιακής κυβέρνησης υποβαθμίζεται, απαξιώνεται και οδηγείται σε μαρασμό και τελικά σε κατάργηση λόγω έλλειψης σε ιατρικό προσωπικό και επισφαλών προγραμμάτων εφημέρευσης”, τόνισε η βουλευτής, η οποία αναφέρθηκε στην σχετική ερώτηση που κατέθεσε στη βουλή προ 15νθημέρου  και τάχθηκε στο πλευρό των εργαζομένων δηλώνοντας ότι θα αγωνιστεί μαζί τους προκειμένου να σταματήσει η συνεχιζόμενη υποβάθμιση των παροχών υγείας.

Στη συνέχεια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε μέρος στην πορεία διαμαρτυρίας από εργαζόμενους και κατοίκους της περιοχής, που πραγματοποιήθηκε στους δρόμους της Γουμένισσας.

Σχολιάστε