My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Εθνικός: Νέο φιλικό με Αιγινιακό

Σε νέο φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015 και ώρα: 18:30 στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς η ομάδα εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς στις εθνικές κατηγορίες ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ θα αντιμετωπίσει τον ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ με τον οποίο συναντήθηκαν και στις 14 Αυγούστου (τότε η ομάδα του νομού Πιερίας είχε επικρατήσει με σκορ 3 – 0).

Ethnikos-agioneriouΕνα ακόμη λοιπόν δυνατό τεστ για τους παίκτες του Γ. Γεωργιάδη ο οποίος θα συνεχίσει και στο παιχνίδι αυτό τις δοκιμές σε συστήματα τεχνικής με στόχο να είναι ετοιμοπόλεμη η ομάδα του ενόψει του μαραθωνίου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Για το λόγο αυτό το πρόγραμμα και σήμερα περιλαμβάνει προπόνηση στο γήπεδο του Ν. Αγιονερίου όπου το προπονητικό επιτελείο θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του αφού η εβδομάδα που διανύουμε περιλαμβάνει και δεύτερο παιχνίδι αυτή τη φορά για τη διοργάνωση του κυπέλλου ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ το Σάββατο 29 Αυγούστου όπου ο Εθνικός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΝΕΠΤΑΛΟΦΟΥ (αντίπαλο που συνάντησε και πάλι την προηγούμενη Τετάρτη σε φιλική όμως αναμέτρηση στο Κιλκίς).

Το καλύτερο όμως η διοίκηση του συλλόγου του Ν.Αγιονερίου το κρατά για το τέλος της προετοιμασίας με τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τον ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ σε ημερομηνία που θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες (με την ευκαιρία της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων της super league λόγω των αγώνων της Εθνικής ομάδας τον Σεπτέμβριο).

Από εκεί και πέρα οι μεταγραφές συνεχίζονται για τον Εθνικό ο οποίος βρίσκεται μια ανάσα από τον Πάρι Παλιάτσιο του Πιερικού καθώς είναι ΄΄προχωρημένες΄΄ οι συζητήσεις ΄μεταξύ των δύο πλευρών και το μόνο που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

Σχολιάστε