My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εθνικός: Ήττα μεν, ικανοποίηση δε

Στην μεγάλη φιλική αναμέτρηση ο Εθνικός Ν.Αγιονερίου ηττήθηκε με 2-0 από έναν σαφώς ανώτερο αντίπαλο τον ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

NEO-AGIONERI-IRAKLIS2Το αποτέλεσμα ωστόσο μπορεί να μην ήταν θετικό για την ομάδα εκπρόσωπο του νομού στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες ποδοσφαίρου αλλά η συνολική της παρουσία και η αγωνιστικότητα των ποδοσφαιριστών της άφησε ικανοποιημένο το προπονητικό επιτελείο αφού υπήρξαν πολλές στιγμές που ο Εθνικός παρουσίασε εντός τερέν πολύ καλά δείγματα γραφής.

Από εκεί και πέρα ο ΗΡΑΚΛΗΣ πιστοποίησε ότι διαθέτει ένα πολύ δυνατό σύνολο και ένα αξιόμαχο υλικό ικανό για κάτι καλό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στην super league.

Η αφόρητη ζέστη ήταν το κύριο χαρακτηριστικό το απόγευμα του Σαββάτου στο Κιλκίς και δυσχέρανε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών εντός γηπέδου ωστόσο οι παίκτες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης δεν φαίνεται να πτοήθηκαν και απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ στο 34΄ με τον Τούρκο Κερίμ Μπουλούτ να δέχεται μια αριστοτεχνική ασίστ από τον Ζιάμπαρη και να πλασάρει εύκολα διαμορφώνοντας το 0-1.

NEO-AGIONERI-IRAKLISΟ Μπουλούτ δυο λεπτά νωρίτερα έχασε την ευκαιρία να σκοράρει σε τετ α τετ με τον Γιώτα αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Εθνικού Ν. Αγιονερίου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια καθώς στο 48΄ η συνεργασία Πασά – Βέλλιου έφερε τον πρώτο σε θέση βολής και το 0-2 για τον ΄΄Γηραιό΄΄ ήταν γεγονός και τελικώς το αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι συνθέσεις :

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ: Γιώτας (46΄Καλογεράκης), Μπούζουρας (77΄Μενινκάγκλι), Τριανταφυλλίδης (77΄ Τριανταφυλλίδης), Μιλκούδης, Κοντσίδης (64΄ Μαυροκεφαλίδης), Καρασίμος, Υψηλός (46΄ Γιώργης), Στεφανίδης Στάθης (77΄ Γαλάνης), Στεφανίδης Νέστορας, Πεχλιβάνης (64΄Μητσιός), Δρόσος.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιαννίκογλου, Κάσσος, Μπουκουβάλας (46’ Χαντί), Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Μακρής (67’ Στάμου), Κυριακίδης, Πουρτουλίδης, Βέλλιος, Πασάς, Μπουλούτ (46’ Λουκίνας).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ του αγώνα: Τσαλουχίδης με βοηθούς τους κ.κ. Σαββίδη, Καρυπίδη.

NEO-AGIONERI-IRAKLIS-papadopoulosΤον Κιλκισιώτη προπονητή του ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ κ. ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ βράβευσε μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα η Διοίκηση του Εθνικού Ν. Αγιονερίου για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στα εκτός αγωνιστικού χώρου η ομάδα του Εθνικού Ν. Αγιονερίου εδέχθη τα θερμά συγχαρητήρια για την άριστη οργάνωση και την φιλοξενία από τον Πρόεδρο του ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ κ. ΣΠΥΡΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΑΚΗ ο οποίος εξέφρασε την ευαρέσκεια του για την περιποίηση όλου του τιμ της ομάδας του (ποδοσφαιριστές, προπονητές, βοηθητικό προσωπικό, Διοίκηση) και μάλιστα προσκάλεσε τους ανθρώπους του Εθνικού στο Καυταντζόγλειο Στάδιο για να παρακολουθήσουν μαζί την επόμενη ποδοσφαιρική αναμέτρηση του ΗΡΑΚΛΗ καθώς επίσης και να έχουν διαρκή συνεργασία από εδώ και στο εξής.

Οι διοικούντες τον Εθνικό Ν.Αγιονερίου δεξιώθηκαν αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης σε γνωστή κοσμική ταβέρνα της πόλης τον Πρόεδρο του ΗΡΑΚΛΗ κ. Παπαθανασάκη, την σύζυγο του Μονίκ, τον γιο του Μάϊκ και τον Υπεύθυνο Ακαδημιών του Ηρακλή κ. Μ.Σεντελίδη όπου και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν χρήσιμες απόψεις για το ποδόσφαιρο.

Στο γήπεδο το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκαν και παρακολούθησαν τον φιλικό αγώνα ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΚΙΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ και η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ Κα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΑ – ΖΙΟΥΤΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ Ν.ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ ευχαριστεί τόσο τον Δήμαρχο Κιλκίς όσο και την Κα Πρόεδρο για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση του σπουδαίου αυτού φιλικού.

Σχολιάστε