My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Εθνικός: Έχασε απ`τον Άρη στο 77

Με δυνατό σουτ του Φερνάντες στο 77,  ο Άρης κέρδισε στο Δημοτικό γήπεδο του Κιλκίς τον Εθνικό Αγιονερίου με 0-1 για την 18η αγωνιστική του Α΄ ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

agioneri-arisΟ Άρης με τη νίκη του αυτή παρέμεινε στο –1 από τον Πανσερραϊκό που οδηγεί την κούρσα μετά και την σημερινή του νίκη στην έδρα του Θύελλα Φιλώτα.

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 10΄ μετά το φάουλ του Σουνά είχε την πρώτη ευκαιρία με το σουτ του Καλογέρη που απομάκρυναν οι αμυντικού του Εθνικού Αγιονερίου.

Στο 13΄ ο Άρης απείλησε και πάλι τη φορά αυτή με το πλασέ του Πόι και στο 21΄ ο Μιλκούδης πρόλαβε τον Πόι και έστειλε τη μπάλα σε κόρνερ μετά από την σέντρα του Γεωργιάδη.

Στο 22΄ κόρνερ για τον Άρη που εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος και κατάφερε να βρει μέσα στην περιοχή τον Καλογέρη αλλά η κεφαλιά του όμως πέρασε λίγο άουτ.

Στο 24΄ ακόμα μία καλή ευκαιρία για τον Άρη μετά από την σέντρα του Ν΄ Λουντούλου από την περιοχή με τον Τεντώνη και την άτσαλη απομάκρυνση αμυντικού του Εθνικού Αγιονερίου να έπεσε έγκαιρα στη γωνία του και να γλίτωσε το αυτογκόλ.

Στο 35΄ ο Άρης πέτυχε γκολ με κεφαλιά του Καλογέρη έπειτα από γέμισμα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής το ακύρωσε, καθώς έδωσε επιθετικό φάουλ και στο 43΄ ο Σαμαράς πήρε την κεφαλιά από το μισό μέτρο αλλά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 50΄ η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Τεντόνη μετά το σουτ του Παπαδόπουλου και στο 56΄ ο Άρης είχε δοκάρι από το σουτ του Πόι.

Στο 73΄ η μπάλα από το σουτ του Παπαδόπουλου πέρασε άουτ και στο 75΄ ο Ν΄ Λουντούλου δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τεντώνη. Το 0-1 όμως για τον Άρη ήρθε στο 77΄ μετά από φάση διαρκείας με το δεξί δυνατό σουτ του Φερνάντες.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Τραϊανόπουλος): Καλογεράκης, Μπουζούρης, Γκελίνος, Μιλκούδης, Λουιζίδης, Γαλάνης, Δημητρακόπουλος, Στεφανίδης, Γκέρτσος, Πεχλιβάνης, Πτηνόπολος.

ΑΡΗΣ (Ντομπρασίνοβιτς): Φυσέκης, Σαμαράς, Φερνάντες, Λιόλιος, Γεωργιάδης, Καλογέρης, Σανιά, Σουνάς, Παπαδόπουλος, Ν΄ Λουντούλου, Πόι.

sport24.gr

Σχολιάστε