My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Εθελοντική δράση στα σύνορα

Μια “συνεργατική” εθελοντική δράση, που πρέπει να αποτελέσει υπόδειγμα και γι` άλλες, αναλαμβάνουν κάτοικοι δυο μικρών ακριτικών οικισμών του νομού Κιλκίς, του Χαμηλού και της Ειδομένης.

Η δράση θα εκδηλωθεί την ερχόμενη Κυριακή 10 Φεβρουαρίου κατά μήκος της διαδρομής μεταξύ των δυο οικισμών, κοντά στα σύνορα, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

“Ο άνεμος της συνεργασίας, της σύμπνοιας και του εθελοντισμού έφτασε και στην περιοχή μας. Ευαισθητοποιημένοι κάτοικοι της περιοχής μας προερχόμενοι από τον οικισμό Χαμηλό, θέλησαν να δημιουργήσουν μια εθελοντική δράση με θέμα το περιβάλλον.

Διαπίστωσαν λοιπόν ότι κατά την καθημερινή μετακίνηση τους κατά μήκος της διαδρομή Ειδομένης –Χαμηλού, υπάρχει έντονη παρουσία απορριμμάτων δημιουργώντας αντιαισθητικό θέαμα, και δημιουργώντας φυσικά πρόβλημα στο περιβάλλον.

Αυτή την εικόνα θέλουν να αλλάξουν και να μετατρέψουν την διαδρομή σε ευχάριστη αισθητικά εικόνα προστατεύοντας παράλληλα και το περιβάλλον.

Η δράση αυτή διοργανώνεται από ομάδα εθελοντών του χωριού Χαμηλό στηριζόμενη από τους εθελοντές Ειδομένης και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 12:00 η ώρα.

Δυστυχώς την απουσία της όποιας δημοτικής αρχής, επιβάλλεται να την αντικαθιστά η ευαισθητοποίηση των συνδημοτών μας και η συσπείρωση τους σε εθελοντικές ομάδες παρέμβασης δημιουργώντας ενεργούς δημότες.

Λοιπόν σας καλούμε να πάρετε τον καφέ σας μαζί και να έρθετε την Κυριακή στις 11:00 στην πλατεία του Χαμηλού όπου θα στηρίξετε ηθικά ή ενεργά την προσπάθεια αυτή.

Ο τόπος, μας χρειάζεται. Εμείς μπορούμε να τον κάνουμε καλύτερο, βελτιώνοντας παράλληλα την ποιότητα ζωής μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση πάνω στην δράση αυτή:

Αρμόδιος διοργανωτής για το Χαμηλό Θεόφιλος τηλ 6970648059

Αρμόδιος διοργανωτής για την Ειδομένη Γιάννης τηλ 6973957000″.

Σχολιάστε