My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Εθελοντές και δωρεές σε Παιονία

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Παιονίας ευχαριστεί και συγχαίρει τους δημότες που ανταποκρίθηκαν “στο κάλεσμα κοινωνικής εθελοντικής προσφοράς για κατασκευή προστατευτικών μασκών προσώπου με αποδέκτες δημότες και φορείς που έχουν ανάγκη στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού”.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν οι Μίλτος Αμανατίδης, Αναστάσιος Μυστρίδης και Δημήτρης Νίκογλου, που φρόντισαν για τα αναγκαία υλικά κατασκευής (ύφασμα, λαστιχάκι και κόψιμο υφάσματος), οι κυρίες Γιούλη Καρύδα, Φανή Μυλωνά και Βούλα Πολυχρονίδου που γάζωσαν τις μάσκες και η κ. Στέλλα Δασιοπούλου που μερίμνησε για το απαραίτητο πλύσιμο και σιδέρωμα.

Παραλαβή δωρεών

Ολοκληρώθηκε η παραλαβή των δωρεών προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου, με τις ευγενικές χορηγίες από τα Σούπερ Μάρκετ «ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΙΚΕ» , «ΓΑΛΑΞΙΑΣ», «ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΟΥΛΚΕΡΙΔΗ» και από την εταιρεία «ΟΡΕΙΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΠΙΝΔΟΥ».

Η πρόεδρος και τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παιονίας εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους στους επιχειρηματίες για την άμεση θετική ανταπόκριση στο κάλεσμα ενίσχυσης με βρώσιμα προϊόντα του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια μας να καταπολεμήσουμε τα φαινόμενα φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού που δυστυχώς βιώνουν συνδημότες μας σε μια περίοδο που κουφώνεται μια πρωτόγνωρη υγειονομική και οικονομική κρίση.

Τα προϊόντα που συλλέχθηκαν μέχρι και σήμερα θα διανεμηθούν στους δικαιούχους τις επόμενες ημέρες.

Σχολιάστε