My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Εγκαίνια της Τρίτης Πτέρυγας

Γεωργαντάς: Έτσι φτάσαμε στην ολοκλήρωση του έργου.

triti_pteriga_nosokomeio-kilkis-001Η Τρίτη Πτέρυγα του Νοσοκομείου Κιλκίς εγκαινιάζεται σήμερα Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, στις 5.30 μμ, απ` τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, υπουργό Εξωτερικών και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, με την παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Λεωνίδα Γρηγοράκου και του υφυπουργού Παιδείας, Γιώργου Γεωργαντά. 

Σε δήλωσή του, ο Κιλκισιώτης υφυπουργός τονίζει για τα εγκαίνια της Πτέρυγας ότι “πρόκειται για την κατάληξη μιας επίμονης  προσπάθειας  για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες του νομού, όπου κομβικό ρόλο διαδραμάτισε η επανένταξη στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το Φθινόπωρο του 2013  από τον τότε Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη της προμήθειας  του εξοπλισμού της Γ’ πτέρυγας, έργο προϋπολογισμού 5,5 εκατομμυρίων ευρώ που συνοδεύτηκε  με άμεση  πίστωση 1.000.000 ευρώ για τις δαπάνες πληρωμής τμήματος του εξοπλισμού για τον οποίο είχε διενεργήθει  διαγωνισμός αν και το έργο είχε απενταχθεί από το 2012.”

georgantas-giorgosΟ κ. Γεωργαντάς υπενθυμίζει ότι “από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η απένταξη του έργου εξαιτίας της καθυστέρησης στην αποπεράτωση του έργου και της περιοριστικής δημοσιονομικής πολιτικής, ανέλαβε δράση και απευθύνθηκε εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις με ανυποχώρητο αίτημα την επανένταξή του”, ενώ “από  τον Νοέμβριο του 2012, μετά από  συνεχείς επαφές του στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας είχε λάβει τη διαβεβαίωση   ότι το έργο τελικά θα επανενταχθεί”.

Όπως τονίζει ο Κιλκισιώτης υφυπουργός, “για τη ικανοποίηση του αιτήματος του Κιλκίς είχε επίσης συναντήσεις και με τον τότε υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για να προκύψει με την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών η απόφαση επανένταξης του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το Φθινόπωρο του 2013”.

«Η τρίτη πτέρυγα πλήρως εξοπλισμένη αποδίδεται σήμερα στους πολίτες του ν. Κιλκίς. Είναι ένα έργο που αναβαθμίζει δραστικά τη λειτουργία του Νοσοκομείου και τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας – περίθαλψης. Αλλά δεν σταματάμε εδώ. Είναι ένα από τα πολλά έργα που αξίζουν οι συμπατριώτες μου. Και με επίμονη και οργανωμένη προσπάθεια σύντομα θα έχουμε την χαρά να αποδώσουμε προς χρήση και άλλα μεγάλα έργα υποδομών», δηλώνει ο κ. Γεωργαντάς.

Σχολιάστε