My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Εγκαίνια Πτέρυγας σε δόσεις;

Μπορεί οι διάφορες κυβερνήσεις να καθυστέρησαν εξοργιστικά την ολοκλήρωση της κατασκευής της Γ’ Πτέρυγας του Νοσοκομείου Κιλκίς, ωστόσο στα εγκαίνια παρατηρείται συνωστισμός των εταίρων της συγκυβέρνησης.

triti_pteriga_nosokomeio-kilkis-001Στις 21 Νοεμβρίου λοιπόν, σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, στο Κιλκίς θα βρίσκεται ο Ευ. Βενιζέλος, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Υπουργός Εξωτερικών. Θα παραστεί, λέει η ανακοίνωση στα εγκαίνια της Γ’ Πτέρυγας. Τον κ.Βενιζέλο θα συνοδεύει ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ.Λέων. Γρηγοράκος, ο οποίος πρόσφατα επισκέφθηκε το Κιλκίς και τη Γουμένισσα, δίνοντας υποσχέσεις για ταχεία τοποθέτηση ιατρικού προσωπικού. Μία υπόσχεση που τηρήθηκε, προσφέροντας σημαντική στήριξη στη συνέχεια της λειτουργίας των δύο νοσηλευτικών ιδρυμάτων του νομού.

Την άφιξη του κ.Γρηγοράκου όπως και τώρα του κ.Βενιζέλου, είχε ανακοινώσει η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ και όχι η Διοίκηση του Νοσοκομείου, ή η Γραμματεία της Κυβέρνησης. Ο κ.Γρηγοράκος βέβαια μετά τις επισκέψεις του στα δύο νοσοκομεία, είχε παραστεί και σε κομματική σύναξη του ΠΑΣΟΚ στη Γουμένισσα.

Ο Βορίδης

Στο μεταξύ, στο πρόγραμμα της Κυβέρνησης και της Ν.Δημοκρατίς έχει ήδη «εγγραφεί» η επίσκεψη στο Κιλκίς του Υπουργού Υγείας Μ.Βορίδη, ο οποίος θα βρίσκεται στο Κιλκίς την ημέρα της εορτής των Πολιούχων της, Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων. Φυσικά θα επισκεφθεί και την Γ’ Πτέρυγα του Νοσοκομείου. Ένα έργο όμως που θα έχει εγκαινιασθεί μια εβδομάδα πριν από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

Από ημέρες πριν, ο βουλευτής και υφυπουργός πλέον Γ.Γεωργαντάς, κατέβαλε προσπάθειες ώστε, μαζί με τον νυν, να παρευρεθεί στα εγκαίνια και ο τέως υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κατά την επίσκεψή του στο Κιλκίς είχε αναγγείλει, και το έπραξε, την χρηματοδότηση του έργου με τα 5,5 εκατ. που οδήγησαν στην αποπεράτωση του.

Ο κ.Βορίδης προς το τέλος της ημέρας πρόκειται να παραστεί και σε κομματική εκδήλωση της Ν.Δημοκρατίας.

Πηγή: ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σχολιάστε