My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Εγκαίνια Νηπιαγωγείου Ευκαρπίας

nipiagogeio-eykarpias1Πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013 τα εγκαίνια του νέου ολοήμερου νηπιαγωγείου Ευκαρπίας, που λειτουργεί από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς παρέχοντας στα παιδιά προσχολικής αγωγής της ευρύτερης περιοχής, ένα ασφαλές, αλλά και άνετο περιβάλλον μάθησης.

Τα νηπιαγωγείο, συνολικής επιφάνειας 350τ.μ., είναι περιφραγμένο, διαθέτει αύλειο χώρο με παιδική χαρά, δύο αίθουσες διδασκαλίας των 50τ.μ., αίθουσα ξεκούρασης-ύπνου, γραφείο δασκάλων, κουζίνα, χώρο φαγητού, τουαλέτες και τουαλέτες για ΑΜΕΑ, εσωτερικό χώρο διαλείμματος, εγκαταστάσεις πυρόσβεσης, κλιματισμού και θέρμανσης, κ.α.

nipiagogeio-eykarpias2Το κτίριο κατασκευάστηκε με τη μέθοδο της προκατασκευής από την εταιρεία “Πρεκονστρούκτα”, ενώ τη μελέτη και επίβλεψη του έργου είχε αναλάβει ο ΟΣΚ.

Στη τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν οι Ευάγγελος Μπαλάσκας, Π. Κολότσιος,  Μ. Αναστασιάδης,  Ν. Ιντζέλης και Δ. Τσαντάκης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ευκαρπίας Ν. Ανδρεάδης, ενώ παρόντες ήταν ο διευθυντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς Κ. Ραμπίδης, η σύμβουλος προσχολικής αγωγής Μ. Παπαδοπούλου, κ.α.

Σχόλια
One Response to “Εγκαίνια Νηπιαγωγείου Ευκαρπίας”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Oσο αφορα το νηπιαγωγειο και την συγχρονη κατασκευη του ουδείς ψόγος…ισα ισα, που σε μια κυβερνητικη κατευθυνση συγχωνευσεων αποτελει σημαντικο γεγονος. Αυτο που δεν καταλαβαινω, ισως γιατι εχασα καποιο “επεισοδιο”, ειναι το γεγονος της κοπης της κορδελας των εγκαινιων. Εγινε απο τον κ. Μπαλασκα. Με ποιο αξιωμα; Ειναι κανονικα δημαρχος ή τελεί εν αργια; Βγηκε τελεσιδικη αποφαση δικαστηριου και απαλλαχθηκε απο τις καταδικαστικές αποφασεις των προηγουμενων; Αν ναι, ολα καλα καμωμενα, αν οχι τοτε… η φεουδαρχια καλα κρατεί στο “βασιλειο της Δανιμαρκίας”!!!

Σχολιάστε