My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Εγκαίνια νέου κοιν. παντοπωλείου

koinoniko-pantopoleio_4Τα εγκαίνια του νέου Κοινωνικού Παντοπωλείου του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς τέλεσε ο μητροπολίτης κ. Εμμανουήλ, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτη.

Ο χώρος όπου στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο ανήκει στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κιλκίς, απ` τον οποίο τον νοίκιασε η Ενορία του Αγίου Δημητρίου. Το κτήριο, που βρίσκεται επί της οδού 21ης Ιουνίου 307, ανακαινίστηκε εκ βάθρων από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιου του Ιερού Ναού με την υποστήριξη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κιλκίς και την βοήθεια των πιστών ενοριτών, και διαμορφώθηκε κατάλληλα για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της αποθήκευσης και της διανομής των τροφίμων στους αναξιοπαθούντες ενορίτες.

koinoniko-pantopoleio_1Τα θερμά του συγχαρητήρια στον εφημέριο του Ιερού Ναού π. Επιφάνιο και τους επίτροπους εξέφρασε ο κ. Εμμανουήλ, τονίζοντας ότι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε οι συγκεκριμένες δομές ελαφρύνουν τον πόνο των συνανθρώπων. Απ` τη πλευρά του, ο π. Επιφάνιος ευχαρίστησε θερμά τον μητροπολίτη για την αμέριστη και καθημερινή υποστήριξη του, τους προέδρους του Αγροτικού Συναιτερισμού, Αριστοτέλη Μαυρόπουλο και Παύλο Μιχαηλίδη, για την δυναμική τους υποστήριξη, καθώς και όλους όσοι συντέλεσαν στην διαμόρφωση τους με υλικά, αλλά και με εργασία αλλά και τους ενορίτες για τη συμμετοχή τους.

Το νέο Κοινωνικό Παντωπωλείο που λειτουργούσε εδώ και τέσσερα χρόνια εντός του Ιερού Ναού και τώρα έχει το δικό του “σπίτι” φέρει το όνομα του Αγίου Ιωάννη του Βατάτζη, που μεταξύ των άλλων έμεινε γνωστός στην ιστορία για τις ελεημοσύνες του.

 

Σχολιάστε