My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Εγκαίνια κι επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ

triti-pteryga(Βίντεο) Μετά τα εγκαίνια της 3ης Πτέρυγας, ο κ. Βενιζέλος εξαπέλυσε επίθεση κατά ΣΥΡΙΖΑ στη Γουμένισσα.

Τα εγκαίνια της Τρίτης πτέρυγας του Νοσοκομείου Κιλκίς πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα χθες Παρασκευή 21 Νοεμβρίου απ` τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, Βαγγέλη Βενιζέλο, ο οποίος συνεχάρη όσους βοήθησαν για να λειτουργήσει η νέα πτέρυγα και σημείωσε ότι “το Κιλκίς νιώθει ότι η πολιτεία το προσέχει, ενισχύοντας τον σκληρό πυρήνα του κοινωνικού κράτους που είναι το ΕΣΥ”, το οποίο η κυβέρνηση αγωνίζεται να διατηρήσει.

enizelos1-001Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στην ομιλία του στο εγγυημένο επίπεδο διαβίωσης, στην αναγκαιότητα να φτιαχτεί ένα άλλο κράτος με κοινωνική ευαισθησία, σε προσπάθειες της κυβέρνησης για έξοδο απ` την κρίση κ.α.

Στη τελετή παραβρέθηκε κι νέος υφυπουργός Παιδείας, Γιώργος Γεωργαντάς, ο οποίος είπε ότι το κτίριο της Τρίτης Πτέρυγας ήταν έτοιμο εδώ και χρόνια, αλλά δεν λειτουργούσε λόγω έλλειψης υλικοτεχνικού εξοπλισμού, ο οποίος εξασφαλίστηκε τον τελευταίο χρόνο μετά από μεγάλες προσπάθειες του υπουργείου.

fraggidis-georgantas-emmanouil-venizelos-anthrakidis-001Απ` τη πλευρά του, ο διοικητής των νοσοκομείων του νομού, Θέμης Ανθρακίδης, μίλησε για το «πλεόνασμα ψυχής» των εργαζομένων, τονίζοντας ότι στη νέα πτέρυγα λειτουργούν ο σταθμός αιμοδοσίας, η μονάδα τεχνητού νεφρού και η μονάδα αποστείρωσης, ενώ υπάρχει πρόβλεψη και για τη λειτουργία μονάδας εντατικής θεραπείας.

Παρών ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος, καθώς και ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Παύλος Θωμαίδης, ο αντιδήμαρχος Υγείας Παιονίας Ιωάννης Αλίρης, οι πρώην βουλευτές Γιώργος Φραγγίδης και Θόδωρος Πασσαλίδης, εκπρόσωποι φορέων κ.α.

venizelos2-001Στη Γουμένισσα

Μετά τα εγκαίνια, στη τελετή των οποίων χοροστάτησε ο μητροπολίτης Κιλκίς Εμμανουήλ, ο κ. Βενιζέλος μίλησε σε συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στη Γουμένισσα, για να εξαπολύσει επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θέλουμε να ελπίζουμε ότι οι εκλογές θα γίνουν το καλοκαίρι του 2016, αλλά εάν κάποιοι τολμήσουν να προκαλέσουν εκλογές τώρα, είμαστε έτοιμοι», είπε μεταξύ άλλων, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η Δημοκρατική Παράταξη θα γίνει ο τρίτος πόλος, που “θα σπάσει τον μικρό διπολισμό Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ”, και που γι αυτό τον λόγο θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή όλους να συμμετάσχουν.

Ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «διαστρέφει» τον θεσμό του προέδρου της Δημοκρατίας, επιδιώκοντας πρόωρες εκλογές και σημείωσε: «Δεν λέω ότι θα εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αυτό θα το δούμε στο τέλος. Λέω ότι είναι μεγάλη βλάβη των εθνικών συμφερόντων να μην εκλεγεί».

Μιλώντας πάντα για τονΣΥΡΙΖΑ, του καταλόγισε ευθύνες για καλλιέργεια κλίματος πολιτικής αβεβαιότητας που κάνει τις αγορές δύσπιστες, και παρατείνει τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, υποστήριξε ότι μέσα σε πέντε μέρες μπορεί να χαθούν όσα έγιναν σε πέντε χρόνια, μίλησε για «μαγικές λύσεις» του ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να οδηγήσουν στην «απόλυτη καταστροφή» κα.

Για τα στελέχη και μέλη του ΠΑΣΟΚ που στρέφονται προς τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι επιλέγουν την επιστροφή στις πλέον παλαιοκομματικές αντιλήψεις της μεταπολίτευσης, ενώ άφησε αιχμές και για το «Ποτάμι» λέγοντας πως ο τόπος δεν μπορεί να πάει μπροστά με απόψεις που λένε «όχι» στα παλιά κόμματα ή «έξυπνες ατάκες» από ανθρώπους που δεν έχουν δοκιμαστεί στη διαχείριση των προβλημάτων.

Για το ΠΑΣΟΚ είπε ότι εγγυάται τη κυβερνητική σταθερότητα με τη ΝΔ και ότι δεν αποκλείει από τη συνεργασία δυνάμεις που θέλουν να βοηθήσουν, ενώ καυτηρίασε το γεγονός ότι δεν υπάρχει συνεννόηση ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση.

Τέλος, κ. Βενιζέλος διαβεβαίωσε ότι απ` την 1η Ιανουαρίου του 2015 η Ελλάδα θα είναι εκτός Μνημονίου, σε ένα νέο ευρωπαϊκό καθεστώς με γραμμή πίστωσης και  μια αξιοπρεπή σχέση με το ΔΝΤ.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Γουμένισσα, ο κ.Βενιζέλος συναντήθηκε και με τον μητροπολίτη Δημήτριο.

Δείτε στιγμιότυπα απ` την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, στο Πνευματικό Κέντρο Γουμένισσας, που εκφώνησε χθες Παρασκευή 21 Νοεμβρίου.

Βίντεο: Παναγιώτης Δεπούδης

Σχολιάστε