My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Εγγραφές στον στίβο του Αλέξανδρου

Από την Δευτέρα 26 Αυγούστου θα ξεκινήσουν οι εγγραφές στις Ακαδημίες Στίβου στο τμήμα κλασσικού αθλητισμού του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στα γραφεία του συλλόγου , στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου Κιλκίς (1ο χλμ Κιλκίς – Θεσσαλονίκης)  και σε όλα τα ΚΔΑΠ “Αλέξανδρος Κιλκίς”  καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής

Τα ηλικιακά τμήματα που θα συγκροτηθούν  και θα λειτουργήσουν είναι:

α) Αθλητών & αθλητριών που γεννήθηκαν το (2013-2014-2015) -Σούπερ Μίνι

β) Αθλητών & αθλητριών  που γεννήθηκαν το (2010-2011-2012) – Μίνι

γ) Αθλητών & αθλητριών  που γεννήθηκαν (2007-2008-2009) -Προ αγωνιστικό

δ) Αθλητών & αθλητριών  που γεννήθηκαν (2006 και μεγαλύτερους) – Αγωνιστικό

Οι χώροι των προπονήσεων θα είναι και φέτος το Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς και οι ιδιόκτητες  Κλειστές αίθουσες των ΚΔΑΠ του Αλέξανδρου.

Οι Ακαδημίες Στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς έχουν ως βασικό του σκοπό την προσέλευση μεγάλου αριθμού παιδιών στους αγωνιστικούς στίβους με στόχο την αγάπη και την εκτίμηση του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας. Παράλληλα έχουν σαν στόχο να καλλιεργήσουν συστηματικά το ταλέντο των παιδιών μέσα από ένα πρόγραμμα προπόνησης, καταρτισμένο από τους έμπειρες προπονήτριες της Ακαδημίας μας. Τα παιδιά αυτά μέσα από τη σωστή προπόνηση και προετοιμασία μπορούν να γίνουν οι αυριανοί πρωταθλητές στον κλασσικό αθλητισμό.

Γίνονται δεκτά παιδιά του νηπιαγωγείου (από ηλικίας 4 ετών) και όλων των τάξεων του Δημοτικού, όπου με τη συμπλήρωση του σχετικού εντύπου εγγραφής  μπορούν να έρθουν στο στάδιο στίβου του Κιλκίς καθημερινά και να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις, να γνωρίσουν τις προπονήτριες τους και να ενταχθούν στην Ακαδημία του Συλλόγου.

 Κατά την διάρκεια του έτους  θα πραγματοποιούνται :

  • Ημερίδες στίβου για τα παιδιά της Ακαδημίας
  • Διαλέξεις και σεμινάρια
  • Συγκεντρώσεις γονέων
  • Εκδηλώσεις

Η έναρξη των προπονήσεων για το Αγωνιστικό τμήμα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου,  ενώ για όλα τα τμήματα των Ακαδημιών τη Δευτέρα  9 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς.  Το πρόγραμμα καθώς και οι ώρες λειτουργίας των προπονήσεων των Ακαδημιών  για τους μικρούς αθλητές θα οριστικοποιηθεί μετά την συγκρότηση τω τμημάτων και την ολοκλήρωση των εγγραφών.

 Τεχνικός Υπεύθυνος και επικεφαλής προπονητής για το Τμήμα Στίβου είναι ο κ. Κωνσταντίνος Μηναρετζής και  προπονήτριες των τμημάτων για τη φετινή χρονιά θα είναι οι κ. Φανή Νικούλη, Σπυριδούλα Μηναρετζή και Τόνια Τζελέπη.

 Για πληροφορίες εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 23410 70313, στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς

Σχολιάστε