My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

ΕΒΕ: Συνάντηση με την πρόξενο ΗΠΑ

Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Κιλκίς αποτελούμενη από τον πρόεδρο Χρήστο Χατζημλάδη, και την συνεργάτιδα του φορέα σε θέματα Ανάπτυξης Καλλισθένη Πάκα, συναντήθηκε την Τετάρτη 28 Ιουλίου με την γενική πρόξενο των Η.Π.Α στη Θεσσαλονίκη Elizabeth K. Lee.

Η πρόξενος ενημερώθηκε διεξοδικά για το εγχείρημα του Επιμελητηρίου Κιλκίς που αφορά στην κατάρτιση Επενδυτικού Οδηγού προς υποψήφιους επενδυτές, ως ένα πρώτο βήμα που θα εντάξει την περιοχή στο χάρτη των επενδυτικών ευκαιριών της Ελλάδας.

Ο κ. Χατζημλάδης επεσήμανε, πως η συνάντηση αυτή αποτελεί την αρχή της εξωστρέφειας του Επιμελητηρίου σε ακολουθία των απαιτήσεων της σύγχρονης εποχής.

Η κ. Πάκα τόνισε πόσο σημαντικό είναι για το Κιλκίς και την ανάπτυξή του, να εισαχθεί η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς στο σχέδιο των φορέων των Η.Π.Α αναφορικά με την υλοποίηση επενδύσεων στην ευρύτερη περιοχή, όπως άλλωστε ήδη συμβαίνει με κορυφαίες Αμερικάνικες εταιρείες στην Κεντρική Μακεδονία και ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΚ προσκάλεσε την κ. πρόξενο να επισκεφθεί το Επιμελητήριο και να ξεναγηθεί στο Κιλκίς, προκειμένου να έχει προσωπική άποψη για τον τόπο και την ευρύτερη περιοχή, κάτι που αποδέχτηκε η κ. Lee.

Σχολιάστε