My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

ΕΒΕ: Ζητά παρέμβαση Μίχαλου

Επανέρχεται το Επιμελητήριο Κιλκίς στο θέμα  της άμεσης αντιμετώπισης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σε σχέση με τον δανεισμό τους από τα πιστωτικά ιδρύματα.

Μετά την απάντηση του Γιάννη Μουρμούρα, οικονομικού σύμβουλου του πρωθυπουργού, στην οποία ανέφερε ότι “ο πρωθυπουργός έχει λάβει γνώση του σχετικού εγγράφου σας και μου έχει αναθέσει προσωπικά να επιμεληθώ του θέματος με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Στουρνάρα», ο πρόεδρος του ΕΒΕ, Π. Τονικίδης, απέστειλε προς τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Κωνσταντίνο Μίχαλο,  επιστολή στην οποία μεταξύ άλλων σημειώνει:

“Με δεδομένο, ότι, μέχρι σήμερα παρά την συνέχιση και την περαιτέρω όξυνση των θιγέντων εκ μέρους μας (των Επιμελητηρίων και των Συνδέσμων) σοβαρότατων προβλημάτων, δεν έχει υπάρξει εκ μέρους των αρμοδίων πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων καμία απολύτως αντίδραση,

 παρακαλούμε θερμά να αναλάβετε άμεση πρωτοβουλία για την επίλυση των προβλημάτων που διεξοδικά παρατέθηκαν εκ μέρους μας και την άμεση αρμοδίως προώθηση – υιοθέτηση των λύσεων που εκ μέρους μας αιτιολογημένα προτάθηκαν.

Φρονούμε, χωρίς να θέλουμε να επηρεάσουμε την κρίση σας, ότι, θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο, η πρωτοβουλία σας αυτή να ξεκινήσει από την αυριανή συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στην Θεσσαλονίκη.”

Σχολιάστε