My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ζητά κι άλλα μέτρα προστασίας

Την οριζόντια επέκταση των μέτρων προστασίας των επιχειρήσεων, ζητά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Χρήστος Χατζημλάδης, με επιστολή του προς τους υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης.

Τονίζοντας ότι “η αναγκαιότητα λήψης πρόσθετων μέτρων στήριξης είναι επιτακτική, καθώς ρευστότητα δεν υπάρχει”, ο κ. Χατζημλάδης αναφέρει στην επιστολή του τα εξής:

“Κύριοι Υπουργοί,

Η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρηματιών και των πολιτών αντιλαμβάνεται και συμμερίζεται απόλυτα την ταχεία και προς τη σωστή κατεύθυνση αντίδραση της Κυβέρνησης για την προστασία της υγείας των πολιτών, των εργαζομένων, τη στήριξη της οικονομίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Οι καταστάσεις που ζούμε λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού είναι πρωτόγνωρες και παρακολουθούμε προσεκτικά όλες τος προσπάθειες που γίνονται από όλες τις πλευρές.

Μετά την ανακοίνωση των τελευταίων μέτρων για γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας, είναι πλέον βέβαιο ότι οι επιπτώσεις των μέτρων σε επίπεδο οικονομίας, αφορούν όλους πλέον ανεξαρτήτως επαγγελματικού αντικειμένου, καθώς όλες ανεξαιρέτως οι επιχειρήσεις πλήττονται είτε είναι ανοιχτές – είτε έχουν κλείσει υποχρεωτικά.

Δεχόμενοι καθημερινά αιτήματα των μελών μας, που ζητούν την οριζόντια εφαρμογή των μέτρων σε όλους τους κλάδους, θεωρούμε ζωτικής σημασίας για την οικονομία την οριζόντια εφαρμογή των ευεργετικών μέτρων σε όλους τους κλάδους και όλους τους ΚΑΔ με ανώτερο σκοπό την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων στο άμεσο μέλλον.

Η αναγκαιότητα λήψης πρόσθετων μέτρων στήριξης είναι επιτακτική, καθώς ρευστότητα δεν υπάρχει και είμαστε υποχρεωμένοι σε συνεχή επαγρύπνηση και επεξεργασία προτάσεων και λύσεων.”

Σχολιάστε