My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

ΕΒΕ: Αποστολή στην Ιταλία

Το Επιμελητήριο Κιλκίς θα υλοποιήσει την εκπαιδευτική επιχειρηματική αποστολή  στο πλαίσιο του προγράμματος ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ERASMUS, ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ.

erasmus-plusΗ ροή θα πραγματοποιηθεί στo ICIF στην περιοχή του Asti, στην Ιταλία, θα είναι διάρκειας μιας εβδομάδας και το αντικείμενο εκπαίδευσης των συμμετεχόντων είναι «Διαχείριση τροφίμων και ποτών μικρών επιχειρήσεων εστίασης, τουριστικών μονάδων και επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα».

Η ροή θα πραγματοποιηθεί από  10-16 Απριλίου 2016.

Η επιλογή ως χώρας υποδοχής η Ιταλία έγινε με κριτήριο την ανάπτυξη που παρουσιάζει στον τομέα της γαστρονομίας αλλά και την ανάπτυξη της Ιταλικής γαστρονομίας στις αγορές του κόσμου,.

Τι ICIF είναι το Ινστιτούτο Ιταλικής κουζίνας για ξένους και έχει φοιτητές από όλον τον κόσμο. Η πιστοποίηση που παρέχει στους σεφ είναι διεθνώς αναγνωρισμένη.

Το πρόγραμμα θα δώσει έμφαση  στη διαχείριση των μικρών επιχειρήσεων εστίασης και τουρισμού αλλά οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν και στην παραγωγή Ιταλικών συνταγών από τους καταξιωμένους σεφ του ICIF.

Το Επιμελητήριο με στόχο την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων, θα διοργανώσει κατά τη διάρκεια της ροής και επιχειρηματικές επαφές με επιχειρήσεις και φορείς που άπτονται των ενδιαφερόντων των συμμετεχόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν άμεσα τον ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην εκπαιδευτική επιχειρηματική αποστολή, στο Επιμελητήριο Κιλκίς, τηλ. 2341024580 εσωτ. 121 κα Λίνα Τσερκέζη.

Σχολιάστε