My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

ΕΑΣ Κιλκίς: Θυμήθηκε να συμπαρασταθεί!

agrotes-kilkis2Χρειάστηκε να περάσουν 17 ολόκληρες μέρες στα μπλόκα οι αγρότες του νομού μας, για να εκδώσει η διοίκηση της Ένωσης του Κιλκίς μια ανακοίνωση συμπαράστασης στον αγώνα τους. 

Η ανακοίνωση, που βγήκε την περασμένη Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, τη στιγμή που οι αγρότες βρίσκονται στο μπλόκο του Κιλκίς απ` τα τέλη Ιανουαρίου, κάνει λόγο για “δυναμικές κινητοποιήσεις, οι οποίες όμως θα περιφρουρούν την ομαλότητα και την ενότητα του λαού και όλων των κοινωνικών ομάδων”. Διαβάστε την:

Με αφορμή τις κινητοποιήσεις των αγροτών σε όλη τη χώρα αλλά ειδικότερα στο νομό μας, η ΕΑΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ με απόφαση του Δ.Σ. της συμπαρίσταται στον αγώνα αυτό και δηλώνει την υποστήριξη της ευχόμενη ταυτόχρονα κάθε επιτυχία και ευόδωση όλων των στόχων και των αιτημάτων του αγροτικού κόσμου.

Μόνο μέσα από δυναμικές κινητοποιήσεις, οι οποίες όμως θα περιφρουρούν την ομαλότητα και την ενότητα του λαού και όλων των κοινωνικών ομάδων, θα κατανοήσει όλος ο κόσμος το δίκαιο των αγροτών – παραγωγών που 365 ημέρες το χρόνο μοχθούν κάτω από αντίξοες, πολλές φορές συνθήκες, προκειμένου να εξασφαλίσουν υγιεινά και ποιοτικά αγαθά  στο τραπέζι του κάθε ελληνικού νοικοκυριού.

Ως Δ.Σ. της Ενωσης Κιλκίς δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα στους συμπατριώτες μας αγρότες μέχρι την τελική δικαίωση των αιτημάτων τους, όντας και εμείς οι ίδιοι παραγωγοί.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις κινητοποιήσεις των αγροτών και για άλλη μια φορά είμαστε δίπλα τους σε ότι κι αν χρειασθεί με μοναδικό μας γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων των αγροτών – παραγωγών του νομού αλλά και της χώρας μας γενικότερα.”

Σχολιάστε