My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

ΕΑΣΥΝΚ: Φωνάζει για Ειδομένη

Tην έντονη διαμαρτυρία τους για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Ειδομένη με το προσφυγικό πρόβλημα, εκφράζουν οι αστυνομικοί του Κιλκίς.

«Φοβόμαστε, προειδοποιούμε και είμαστε σίγουροι για τα χειρότερα, τόσο για εμάς τους αστυνομικούς, όσο και τους πολίτες – κατοίκους της περιοχής, αλλά και για τους ίδιους τους πρόσφυγες», τονίζει η ΕΑΣΥΚ σε ανακοίνωσή της, η οποία έχει ως εξής:

“Δυστυχώς εδώ και τρία χρόνια φωνάζαμε αλλά όλοι κώφευαν. Δυστυχώς όλοι μας βλέπαμε που οδηγείτε η κατάσταση στα σύνορα Ελλάδας – Σκοπίων αλλά ουδείς ενδιαφέρθηκε.

Και ξαφνικά χάθηκε κάθε έλεγχος. Χιλιάδες αλλοδαποί σε καθημερινή βάση, να επιχειρούν την έξοδό τους από τη χώρα. Χιλιάδες αλλοδαποί οι οποίοι καθώς συγκεντρώνονται σε τεράστιες ομάδες , καθιστούν αδύνατη την οποιαδήποτε διαχείρισή τους .

Η κατάσταση στο σύνορο απελπιστική. Μία τεράστια έκταση η οποία έχει κυριολεκτικά μετατραπεί σε εμπόλεμη ζώνη και παράλληλα σε ένα απέραντο σκουπιδότοπο. Οι λιγοστές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο ξεπέρασαν πλέον κάθε ανθρώπινο όριο . Μέσα στην σκόνη , στη ζέστη και στα σκουπίδια προσπαθούν να βάλουν μία σειρά σε έναν όχλο
χιλιάδων ανθρώπων που εξαγριώνεται με την παραμικρή αφορμή .

Έλληνες αστυνομικοί που μέσα σε μία νύχτα βρέθηκαν να δέχονται εντολές από αστυνομικούς της γειτονικής χώρας . Έλληνες αστυνομικοί που έχουν αφεθεί στην μοίρα τους, ξεχασμένοι για μία ακόμη φορά από την Ελληνική Πολιτεία. Χωρίς καμία διοικητική μέριμνα, χωρίς να ενδιαφέρεται κανένας που φορτώθηκαν στις πλάτες τους ένα άλυτο πρόβλημα που δεν είναι ούτε Ελληνικό, ούτε καν Ευρωπαϊκό, αλλά Διεθνές .

Φοβόμαστε, προειδοποιούμε και είμαστε σίγουροι για τα χειρότερα, τόσο για εμάς τους αστυνομικούς , όσο και τους πολίτες – κατοίκους της περιοχής , αλλά και για τους ίδιους τους πρόσφυγες .

Κλείνουμε με μία φράση: ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΟΣ 2015″

Σχολιάστε