My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

“Είμαι παρών, κατεβαίνω εκλογές”

(Βίντεο) Παρών στα πολιτικά δρώμενα και συμμετοχή στις προσεχείς εκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Κιλκίς, δήλωσε ο Κώστας Κιλτίδης σε συνάντησή του με δημοσιογράφους, που καθιέρωσε να γίνεται τακτικά εδώ και χρόνια.

“Το δηλώνω προς όλους τους κακόπιστους και κακόβουλους ότι θα διαψευστούν όπως το 1996 και το 2019, που και τότε διέσπειραν φήμες ότι δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής: Είμαι πάντα παρών και ενεργός πολιτικά. Κρατάω ανοιχτό το πολιτικό γραφείο μου παρά το κόστος που συνεπάγεται”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα δήλωσε ότι στις τελευταίες εκλογές ο Κυρ. Μητσοτάκης του είχε δώσει το ελεύθερο να επιλέξει αν θα εκτεθεί στο Κιλκίς ή στη Θεσσαλονίκη, ενώ αναφερόμενος στον πατέρα του πρωθυπουργού είπε ότι θεωρούσε τον κ. Κιλτίδη ως τον πολιτικό που αγάπησε περισσότερο από κάθε άλλον!

Κατέληξε δε την αναφορά του επί του θέματος, υπογραμμίζοντας ότι η πολιτική του παρουσία θα συνεχίσει να είναι χωρίς κομματικά χαρακτηριστικά και έξω από κομματικά συρματοπλέγματα. “Συνεχίζω να ανήκω στη ΝΔ όπως ήμουν και θυμίζω ότι έχω πάει ως τώρα τρεις φορές για διαγραφή”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

“Στις μέρες μας κυριαρχούν πλέον τα ιδιοτελή στοιχεία. Το επίπεδο έχει εκφυλιστεί. Παρερμηνεύτηκε η στάση μου στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, να επισημαίνω ότι η ΝΔ δεν δίνει χρίσματα. Κι αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών όσο αφορά το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό μας”, υπογράμμισε.

Ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός έκανε και αναφορές σε κάποια έργα του νομού, λέγοντας ότι

  • η υπάρχουσα ρυθμιστική μελέτη για το Νοσοκομείο Κιλκίς δεν εξαντλήθηκε, έτσι ώστε να χρειάζεται άλλη, η οποία μάλιστα να προβλέπει κατεδάφιση της 2ης Πτέρυγας
  • το Νοσοκομείο Γουμένισσας θέλει νοσηλευτικό βάθος με αύξηση κλινών. Να προχωρήσει επιτέλους η επέκτασή του ως μονάδα χρόνιων παθήσεων. Δεν καταργείς κάτι ιστορικό σε μια περιοχή
  • τα φράγματα Μεταξοχωρίου και Κάρπης είχαν μελέτες, οι οποίες ήθελαν απλά επικαιροποίηση
  • είναι ντροπή που τα τελευταία οκτώ χρόνια δεν έχει γίνει κανένα έργο στο νομό μέσω του ΕΣΠΑ Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αναφερόμενος σε θέματα της πανδημίας και αφού γνωστοποίησε ότι ο ίδιος έκανε πρόσφατα και τη 3η δόση του εμβολίου, ο κ. Κιλτίδης υπογράμμισε ότι σιωπά συνειδητά εγώ και 10 μήνες, καθώς μετά τις γνωστές παρεμβάσεις του έχουν διορθωθεί πολλά πράγματα στο Νοσοκομείο Κιλκίς.

“Προσπάθησα να μη γίνουν ανακατατάξεις προσωπικού εν μέσω πανδημίας κι ενώ αυτό έδινε έναν τιτάνιο αγώνα ενώ η διοίκηση δεν έπραττε αυτά που έπρεπε”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος δε στο πρόσφατο διάγγελμα του κ. Μητσοτάκη, είπε ότι κινήθηκε σχεδόν προς τη σωστή κατεύθυνση, με τη σημείωση όμως ότι “χρειάζεται κάποια μεγαλύτερη δόση συναισθηματικής αντιμετώπισης προκειμένου να μη διχάζεται η κοινωνία σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης από τη GnomiWebTV:

Σχολιάστε