My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Πρόσληψη 10 μόνιμων

Σε 10 προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων θα προχωρήσει ο Δήμος Κιλκίς σε ανταποδοτικές υπηρεσίες, κατά κύριο λόγο στον τομέα της καθαριότητας. Στο σύνολο των δήμων της χώρας θα καλυφθούν 6.667 μόνιμες θέσεις, μετά από σχετικά αιτήματα των δήμων, που έχουν συγκεντρωθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών και αποτελούν τη μεγαλύτερη προκήρυξη μόνιμων θέσεων που έχει υπάρξει εδώ και πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, τα αιτήματα των δήμων έχει επικυρώσει με υπογραφή του ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενώ θα περάσουν και από το γραφείο της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη.

Ο διαγωνισμός για την πρόσληψη των μόνιμων υπαλλήλων, θα προχωρήσει μέσω ΑΣΕΠ προκειμένου να καλυφθούν πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε ανταποδοτικές υπηρεσίες.

Τα συγκεκριμένα αιτήματα, που έγιναν από τους δήμους όταν κρίθηκε αντισυνταγματική η ανανέωση συμβάσεων στους υπαλλήλους που δουλεύουν στις ανταποδοτικές υπηρεσίες, θα αποσταλούν στο ΑΣΕΠ το αμέσως επόμενο διάστημα ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία για το νέο διαγωνισμό με την προκήρυξη να αναμένεται να βγει στον αέρα προς το τέλη του 2017.

Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν μέσω της νέας προκήρυξης είναι: καθαριστές, χειριστές μηχανημάτων, οδηγοί απορριμματοφόρου, εργάτες καθαριότητας, ηλεκτρολόγοι, τεχνίτες, υδραυλικοί, Εργατών Συνοδών Απορριμματοφόρων, κ.α.

 

 

Σχολιάστε