My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Οι μετακινήσεις σε δομές

Για ανεξέλεγκτες μετακινήσεις υπαλλήλων των κοινωνικών δομών του Δήμου Κιλκίς, έκανε λόγο στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Λ. Παζαρτζικλής. Μάλιστα, προχώρησε και παρακάτω χαρακτηρίζοντας ορισμένες απ` αυτές “παράτυπες”.
Ως παράδειγμα έφερε δε τη περίπτωση της ΔΕ Κρουσίων, όπου ενώ η μια κοινωνική λειτουργός βρίσκεται σε άδεια εγκυμοσύνης, η δεύτερη μετακινήθηκε σε διοικητική υπηρεσία με αποτέλεσμα να μείνει η ΔΕ χωρίς κοινωνική λειτουργό.
Από τη πλευρά της, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (ΚΔΕΚ), Χρυσή Σοφού, υποστηρίζει ότι ”καμία από τις αποφάσεις μετακίνησης δεν πάσχει ως προς τη νομιμότητα”.
Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση-απάντηση που εξέδωσε, η κ. Σοφού αναφέρει ότι
-στο Ιατρείο του ΚΑΠΗ αποσπάστηκε προσωρινά οικογενειακός βοηθός από τη δομή ”Βοήθεια στο Σπίτι” Λειψυδρίου για σοβαρούς λόγους υγείας και όχι νοσηλευτής
-στις δομές  Λειψυδρίου – Γαλλικού υπήρξε εσωτερική μετακίνηση των οικογενειακών βοηθών με σύμφωνη γνώμη τους.
-η μετακίνηση της κοινωνικής λειτουργού από το ”Βοήθεια στο Σπίτι” Κρουσίων στα γραφεία της επιχείρησης κρίθηκε απαραίτητη για την εξυπηρέτηση καίριων διοικητικών αναγκών στα κοινωνικά προγράμματα που χειρίζεται η ΚΔΕΚ – εργασία την οποία επιτελεί και στη δομή των Κρουσίων με έδρα την Ευκαρπία όπου είναι υπεύθυνη. Η κοινωνική λειτουργός παρουσιάζεται στα γραφεία της ΚΔΕΚ περιοδικά  και εξακολουθεί να εργάζεται ως επικεφαλής της δομής στην Ευκαρπία. Μάλιστα, την περίοδο άδειας λόγω κύησης συναδέλφου της (Ιούνιος 2016 – Ιανουάριος 2018) η υπάλληλος αυτή ασκούσε παράλληλα καθήκοντα και στη δομή των Κρουσίων με έδρα την Τέρπυλλο.

 

 

 

 

Σχολιάστε