My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δώρα σε παιδιά από τους τρίτεκνους

triteknoi-polykastrouΜια πολύ όμορφη εκδήλωση σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με μια ηλιόλουστη μέρα και με ευχές για τις Άγιες Μέρες από τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου, που διοργάνωσε ο Σύλλογος την Κυριακή 20/12/15 στην όμορφη στολισμένη κεντρική πλατεία, την ονομαστή πόλη των ονείρων, στο Πολύκαστρο του Δήμου Παιονίας,  μοιράζοντας δώρα σε όλα τα παιδιά δίνοντας με αυτήν την ενέργεια του χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Στο Χριστουγεννιάτικο ευχετήριο μήνυμα που απεύθυνε ο πρόεδρος του συλλόγου Κος Κολιώνης Χρήστος προς όλους του παρευρισκομένους τόνισε ότι:

Οι Ευχές του Συλλόγου μας προς όλους είναι για τα φετινά Χριστούγεννα να αγκαλιάσουμε όλο τον κόσμο ώστε κανείς να μην νιώθει την μοναξιά τούτες τις Άγιες Μέρες, καθώς και ο Άγιος Βασίλης να μην μας φέρει πολλά δώρα μοναχά ένα μεγάλο δώρο με συμβολική σημασία την υγεία μας να μας έχει και φέτος γερούς, γεμάτους ενέργεια να χαρούμε όλα όσα έχουμε κοντά δίπλα και τριγύρω μας ,αναφερόμενος στους γονείς τους παππούδες και στις γιαγιάδες και βέβαια στα παιδιά όλων των οικογενειών όλου του κόσμου που με τόση στοργή, αγάπη και πολύ κόπο οι γονείς τους προσπαθούν με τις καλύτερες αρχές να τα εντάξουν στην δύσκολη σημερινή κοινωνία που ζούμε.

Με τιμή, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου για τούτες τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά.

Σχολιάστε