My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Δυστύχημα με νεκρό 30χρονο

Νεκρός ανασύρθηκε από το εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας «Φάρμα Κουκάκη», στους Κάτω Αποστόλους του Κιλκίς, ένας 30χρονος εργάτης παραγωγής, που έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας, το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Οι συνθήκες του εργατικού δυστυχήματος ερευνώνται τόσο από την αστυνομία όσο και από την Επιθεώρηση Εργασίας που απέστειλε επιτόπου τεχνικό ασφαλείας.

asthenoforoΣύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος εργάτης ήταν από τη Θεσσαλονίκη και πιθανότατα υπέστη ηλεκτροπληξία, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα. Για να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του, όμως, παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή, το πόρισμα της οποίας αναμένεται τις αμέσως επόμενες μέρες από τον ιατροδικαστή.

Οπως ανέφερε στην «Εφ.Συν.» ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, Γιώργος Ιωαννίδης, το συγκεκριμένο εργοστάσιο είναι περίπου δεκαετίας, σχετικά καινούργιο, απασχολεί περί τους 20 εργαζομένους και δεν έχει παρελθόν εργατικών ατυχημάτων, ούτε καταγγελιών για τις συνθήκες εργασίας.

Ο άτυχος εργάτης εργαζόταν δεύτερη βάρδια όταν σημειώθηκε το δυστύχημα. Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Τρίτη το βράδυ (14 Οκτωβρίου). Στη βιομηχανία έσπευσε γρήγορα ασθενοφόρο και ο 30χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Εκεί παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν επανήλθε στη ζωή και η τραγική είδηση ανακοινώθηκε λίγο αργότερα στους συγγενείς του, που έσπευσαν στο σημείο.

Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις τόσο από συναδέλφους του 30χρονου όσο και από τους υπεύθυνους της βιομηχανίας σε μια προσπάθεια να διαπιστωθούν τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία, αλλά και αν η επιχείρηση τηρούσε τους προβλεπόμενους κανόνες ασφαλείας.

Πηγές:  efsyn.gr – madata

Σχολιάστε