My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Δυο εκδηλώσεις του Λυκείου Ελληνίδων

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, μας ενημερώνει για δυο εκδηλώσεις του:

lykeio-ellinidon-kilkisΓιορτή της Μητέρας

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 6:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από την Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου με την ευγενή συμμετοχή του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς με θέμα τη Μητέρα.

Με αφορμή την εκκλησιαστική γιορτή της Υπαπαντής του Κυρίου, διοργανώθηκε η συγκεκριμένη εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. Η εκδήλωση περιελάμβανε ομιλία, ποιήματα και τραγούδια από την Ενοριακή Χορωδία «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς αφιερωμένα στο ιερό πρόσωπο της Μητέρας.

Η ομιλία της κυρίας Καρυπίδου Φανής (συνταξιούχος εκπαιδευτικός) καθώς επίσης και τα ποιήματα που απήγγειλαν τα παιδιά του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, συγκίνησαν τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση αυτή.

Τα ποιήματα που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση ήταν τα εξής: 1. «Η ΜΑΝΑ» του Γεώργιου Μαρτινέλλη και 2. «Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ» του Ζαν Ρισπέν σε μετάφραση του Άγγελου Βλάχου. Τα κορίτσια του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς απήγγειλαν τα ποιήματα φορώντας παραδοσιακές φορεσιές της Πάρου και της Κοζάνης.

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς από εδώ και πέρα θα τιμά το πρόσωπο της Μητέρας με εκδηλώσεις κατά την εκκλησιαστική εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου.

Αποκριάτικος χορός

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς διοργανώνει το ετήσιο παιδικό μπαλταφάν και σας προσκαλεί να ξεφαντώσουμε όλοι μαζί την πρώτη Κυριακή της Αποκριάς του 2013!

Το μπαλταφάν θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013, ώρα 5:00 μ.μ. στις νέες μας εγκαταστάσεις, Μητροπόλεως 5 (πρώην Νομαρχία Κιλκίς).

Ήρθαν οι Απόκριες! Φορέστε τις στολές σας και ξεκινάμε!!! Μαζί μας θα βρίσκονται και κλόουν που θα μας διασκεδάσουν! Σας περιμένουμε για πολύ κέφι  και χαρά!!!

Σχολιάστε