My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Δυνατή πάντα η Σχολή του Κιλκισιακού

Στο Λαζοχώρι Ημαθίας βρέθηκε τη Κυριακή 30 Απριλίου η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, συμμετέχοντας στο πρώτο τουρνουά ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Βέροιας.

Η βροχή μας χάλασε λίγο την εκδρομή, με τον Κιλκισιακό όμως να δείχνει τη δυναμικ΄ητου στα τμήματα των Παίδων, των Προπαίδων και των Τζούνιορ.

Στους Παίδες η ομάδα του Σπύρου Ματεντζίδη έδωσε δύο αγώνες. Στο πρώτο παιχνίδι τέθηκε αντιμέτωπη με τον Εδεσσαικό, που προηγήθηκε με το ξεκίνημα του αγώνα. Αμεση ήταν η απάντηση για τον ΑΟΚ με τέρμα του Τάσου Μουρατίδη.

Λίγο πριν το ημίχρονο ο Ανδριανός Πεπεγιάννης με κοντινό πλασέ έκανε το 2-2. Με το ξεκίνημα της επανάληψης και πάλι ο Εδεσσαϊκός έφερε το ματς στα ίσα, όμως ο Κωνσταντίνος Γιατισάκης με εκτέλεση φάουλ πέτυχε το τελικό 3-2.

Δεύτερος αντίπαλος ο Σβορώνος Κατερίνης, και δεύτερη νίκη για τον Κιλκισιακό με 3-1. Το σκορ άνοιξε ο Ανδριανός Πεπεγιάννης, με τους αντιπάλους να ισοφαρίζουν στα μέσα του ημιχρόνου.

Λίγο πριν την ολοκλήρωσή του χρίστηκε σκόρερ ο Γιώργος Παντελίδης με κοντινό πλασέ, και ο ίδιος παίκτης στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους διαμόρφωσε το τελικό σκορ με σουτ εκτός περιοχής.

Δύο αγώνες και για τους Προπαίδες, οι οποίοι ουσιαστικά ήταν ένα κράμα Προπαίδων-Τζούνιορ. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Εδεσσσαϊκό να κερδίσει το πρώτο ματς, ενώ στο δεύτερο με τη Κοζάνη έγινε ντέρμπι, με την ομάδα του ΑΟΚ να ηττάται στο τελευταίο δευτερόλεπτο με 6-5.

Τέλος δύο αγώνες και για τους Τζούνιορ, που ήταν και αυτοί μια μικτή ομάδα Τζούνιορ-Προτζούνιορ, μιας και βρισκόμαστε και προς το τέλος της χρονιάς και τα παιδιά σιγά-σιγά αλλάζουν ηλικιακή κατηγορία. Γκολ και θέαμα λοιπόν στα παιχνίδια τους με Εδεσσαϊκό και Κοζάνη.

Σχολιάστε