My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Δραστηριοτητες του ΕΕΣ Γουμενισσας

Την καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή Γουμένισσας του ΕΕΣ το ερχόμενο Σάββατο 14 Ιανουαρίου, στις 6μμ, στο Κέντρο Νεότητας. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει με δρώμενα του Δωδεκαημέρου η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ρυζίων.

 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

* Για τις γιορτές των Χριστουγέννων η Επιτροπή Γουμένισσας του ΕΕΣ ετοίμασε και μοίρασε σε ικανό αριθμό οικογενειών και μεμονωμένων ατόμων που έχουν ανάγκη βοήθειας και στήριξης, δέματα με τρόφιμα και δώρα. Η δραστηριότητα αυτή επαναλαμβάνεται και άλλες περιόδους του έτους, όταν η Επιτροπή έχει τη δυνατότητα να το πράξει.

* Με έγκριση του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας ο ετήσιος έρανος του ΕΕΣ θα πραγματοποιηθεί εντός του μηνός Ιανουαρίου. Καλούνται για άλλη μια φορά οι πολίτες που στηρίζουν το έργο του Ερυθρού σταυρού να ενισχύσουν την προσπάθεια με όποιον τρόπο μπορούν.

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Η Επιτροπή Γουμένισσας ευχαριστεί το Σύλλογο Παιόνων Αττικής «ΤΟ ΠΑΪΚΟ», διότι κατέθεσε χρηματικό ποσό στη μνήμη του μέλους του, αειμνήστου Νικολάου Ξένη, υπέρ των σκοπών του Ερυθρού Σταυρού.

 ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Μετά δωδεκαετή συνεχή θητεία στις θέσεις του προέδρου και του ταμία της Επιτροπής Γουμένισσας ΕΕΣ, αποχώρησαν οι Χρήστος Ίντος και Ιωάννης Μοματάντσης, οι οποίοι παραμένουν στο Ερυθρό Σταυρό ως απλά μέλη. Αναμένεται η ανασυγκρότηση του ΔΣ της Επιτροπής μετά από απόφαση της Κεντρικής Διοίκησης του ΕΕΣ.

Σχολιάστε