My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Δρασεις της Μητροπολης για μεταλλεια

 

Απ` τη σημερινή επίσκεψη εκπροσώπων του Μετώπου στον μητροπολίτη Κιλκίς. Όρθιος αριστερά, ο π. Επιφάνιος

Ο μητροπολίτης Κιλκίς κ. Εμμανουήλ θα αποστείλει αντιπροσωπεία του αύριο στην συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής, με επικεφαλή τον Πρωτοσύγκελλο π. Επιφάνιο Θεοδωρίδη, ενημερώνοντας σχετικά γι` αυτό, τον πρόεδρό της, Φίλιππο Πετσάλνικο. 

Επίσης, θα συμμετάσχει ο ίδιος με τους κληρικούς της περιοχής στην αυριανή εκδήλωση διαμαρτυρίας μπροστά στο Δημαρχείο Κιλκίς. 

Τέλος, θα αποστείλει εγκύκλιο σημείωμα ενημερώνοντας τους πιστούς της Μητροπολιτικής Περιφέρειας για το φλέγον αυτό θέμα όπως και για την συλλογή υπογραφών κατά της δημιουργίας μεταλλείων στον τόπο μας.

Τις διαβεβαιώσεις αυτές έδωσε σήμερα ο μητροπολίτης σε εκπροσώπους του «ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ», που επισκέφθηκαν σήμερα την Μητρόπoλη και ευχαρίστησαν τον κ. Εμμανουήλ   για την αμέριστη στήριξή του στην προσπάθεια που καταβάλουν στην μη δημιουργία μεταλλείων στον τόπο μας.

Ο σεβασμιώτατος τους διαβεβαίωσε ότι η τοπική Εκκλησία, όπως ανακοίνωσε και σε πρόσφατο δελτίο τύπου, “αγωνίζεται για την διαφύλαξη και την διάσωση του φυσικού περιβάλλοντος, για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και για την δόξαν του Θεού ο Οποίος είναι δημιουργός της φύσεως και πλάστης του ανθρώπου”.

Σχολιάστε