My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δράσεις της Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Η προσπάθεια της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς να κάνει γνωστό και αγαπητό το βιβλίο και το διάβασμα  στα παιδιά της πόλης μας συνεχίστηκε με αμείωτους ρυθμούς και τον προηγούμενο μήνα!

vivliothiki-kilkisΈτσι λοιπόν 18 τμήματα σχολείων και νηπιαγωγείων επισκέφτηκαν τον Μάρτιο την βιβλιοθήκη για να συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά προγράμματα που σχεδιάστηκαν από το προσωπικό της βιβλιοθήκης και εφαρμόζονται σε όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς, από τον Οκτώβριο του 2014 έως και αρχές Ιουνίου του 2015.

Όμως και στις διακοπές του Πάσχα η Βιβλιοθήκη Κιλκίς ήταν κοντά στα παιδιά και τους γονείς, με πασχαλινές δράσεις, ανάγνωση παραμυθιών, κατασκευές καλαθιών και αυγοθήκης, χειροτεχνίες, ζωγραφική και βάψιμο αυγών.

Συνολικά στις πασχαλινές δράσεις συμμετείχαν 60 παιδιά από 5 έως 12 χρονών. Διαβάστηκαν τα παραμύθια: «Το χαρούμενο λιβάδι» της Φυλλιώς Νικολούδη των εκδόσεων Ελληνικά γράμματα, «Το Πάσχα του Πασχάλη» της Μαρίας Ανδρικοπούλου των εκδόσεων Τετράγωνο, «Το Πάσχα της νόνας Χελώνας» της Λότης Πέτροβιτς-Ανδροτσοπούλου των εκδόσεων Πατάκη, το «Πάσχα, Κυρίου Πάσχα» της Γαλάτειας Γρηγοριάδου-Σουρέλη των εκδόσεων Ψυχογιός και «Όταν η Πασχαλίτσα συνάντησε ελέφαντα» του Χρήστου Μπουλώτη των εκδόσεων Λιβάνη.

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2341076338, Ιστοσελίδα: vivl-kilkis.kil.sch.gr, Email: vivlkilk@sch.gr, Facebook: www.facebook.com/LibraryKilkis

Σχολιάστε