My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Δουλεύουν πυρετωδώς στο Π. Αγιονέρι

Στο Παλιό Αγιονέρι η νέα διοίκηση του Ατρομήτου με Πρόεδρο τον πολιτικό μηχανικό κ. Αλεξίου Αλέξη και αντιπρόεδρο τον οικονομολόγο κ. Σιλβιστόπουλο Παύλο δουλεύει πυρετωδώς για να προετοιμάσει σε όλους τους τομείς την ομάδα για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο αρχικός σχεδιασμός για τον προπονητή ήταν η επιλογή του κ. Μίλτου Γεωργιάδη με τον οποίο και ξεκίνησαν οι πρώτες προπονήσεις της προετοιμασίας. Ο νέος προπονητής όμως λόγω προσωπικών, επαγγελματικών υποχρεώσεων που προέκυψαν απρόσμενα δεν μπόρεσε να συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες στην ομάδα κάτι όμως που αντιμετωπίστηκε άμεσα με μια κίνηση που σίγουρα θα ωφελήσει την ομάδα αλλά και τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.

Ετσι το ΔΣ του Ατρομήτου Παλιού Αγιονερίου ανακοίνωσε την συνεργασία με τον προπονητή κ. Βασίλη Σπυρογιάννη. Ο κ. Σπυρογιάννης διετέλεσε για δύο και πλέον δεκαετίες προπονητής των ακαδημιών του Ηρακλή και αναμφισβήτητα αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για την προπονητική και εδικά για την διαπαιδαγώγηση και ανάδειξη ποδοσφαιρικών ταλέντων.

Παράλληλα η διοίκηση έχει προχωρήσει στην προώθηση νέων παικτών στην ανδρική ομάδα και δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για την αξιοποίηση τους όπως οι Τορνικίδης Δημήτρης, Τσοποζίδης Γιώργος, Γιακούμπωβ Ντράγκαν.

Το άριστο κλίμα δουλειάς για τους ποδοσφαιριστές έχει επαναφέρει και αρκετούς παίκτες που ξεκίνησαν από τον Ατρόμητο και αγωνίστηκαν σε άλλες ερασιτεχνικές ομάδες όπως ο πολύπειρος τερματοφύλακας Ανδρεανίδης Φίλιππος.

Συνεχίζεται βέβαια η ενίσχυση με καταξιωμένους και έμπειρους παίκτες όπως ο Ματσιανούδης Πασχάλης από τον Απόλλωνα Κάτω Σχολαρίου, ο Μπεζιάνη Χαράλαμπος από τον Παύλο Μελά και ο Παπατζηλάκης Παναγιώτης από τον Κεραυνό Ανθοφύτου που πλαισιώνοντας τον βασικό κορμό του Ατρομήτου και τους ελπιδοφόρους νέους ποδοσφαριστές θα αποτελέσουν ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Κιλκίς.

Σύντομα το ΔΣ του Ατρομήτου θα προχωρήσει στην συνολική παρουσίαση των μεταγραφών και όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας που φέτος σύμφωνα και με το moto  της ομάδας νιώθουν πραγματικά Ατρόμητοι.

Η δουλειά που γίνεται στο Αγιονέρι συνεχίζεται με την συνεργασία με διάφορους χορηγούς που θα εξασφαλίσουν τους πολύτιμους πόρους και μέσα που χρειάζεται η ομάδα.

 

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία

Παράλληλα ξεκίνησε  η ανακαίνιση των χώρων των αποδυτηρίων και η  ανανέωση και βελτίωση του αθλητικού εξοπλισμού και ένδυσης της ομάδας και γίνονται εργασίες βελτίωσης του ήδη σε πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικού χώρου.

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της ομάδας μπορεί κανείς να τα παρακολουθεί από την ενδιαφέρουσα σελίδα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΙΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ στο Facebook.

Ο Ατρόμητος φέτος θέλει και μπορεί να πρωταγωνιστήσει!

 

Σχολιάστε