My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Διασταυρωνουν τα ξιφη τους για μεταλλεια

Υπηρεσιακοί παράγοντες από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και εκπρόσωποι του Μετώπου Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία θα διασταυρώσουν για πρώτη φορά τα “ξίφη” τους ενώπιον των Κιλκισιωτών. Η εξόχως ενδιαφέρουσα ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, στις 6.30 μμ,  στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Τη συνάντηση, που θα έχει θέμα «Πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκμίσθωση του δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης Δ.Μ.Χ. στις περιοχές Μεταξοχωρίου, Βάθης, Γερακαριού, Φύσκας, Κεντρικού, Μυλοχωρίου και Αντιγόνειας» συνδιοργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα  και ο Δήμος Κιλκίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΥΠΕΚΑ θα αντιπροσωπευθεί από τον γενικό διευθυντή του ΙΓΜΕ, το διευθυντή του ΙΓΜΕ Θεσσαλονίκης, τον γενικό διευθυντή Περιβάλλοντος, τον διευθυντή Ορυκτού Πλούτου Ανανία Τσιραμπίδη (καθηγητής Ορυκτολογίας-Πετρολογίας του Τμήματος Γεωλογίας Α.Π.Θ.) και άλλους. Ενώ από το Μέτωπο Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία έχουν προσκληθεί για να μιλήσουν, ο Ομότιμος Καθηγητής Γεωλογίας Α.Π.Θ. Σαράντης Δημητριάδης, ο καθηγητής Δασολογίας – Φυσικών Πόρων Α.Π.Θ. Θεοχάρης Ζάγκας, ο λέκτορας Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ.  Γιώργος Τριανταφυλλίδης και ο πολιτικός μηχανικός Τόλης Παπαγεωργίου.

Βέβαια, το γεγονός ότι δεν θα παρίσταται και κάποιος εκπρόσωπος της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου αποδυναμώνει τη βαρύτητα της συνάντησης, ενώ ταυτόχρονα υποδηλώνει μια “ελαφρότητα” (ή μήπως ενοχή;) εκ μέρους του ΥΠΕΚΑ. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η διασταύρωση των επιχειρημάτων μπορεί ν` αποδειχθεί καταλυτική για την αποκρυστάλλωση γνώμης εκ μέρους των Κιλκισιωτών.


Σχολιάστε