My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Διαμαρτυρίες σε Ευζώνους – Κιλκίς

Μέχρι στον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων, του οποίου έκλεισαν συμβολικά την είσοδο για 20 λεπτά και την έξοδο για άλλα τόσα, έφτασαν εργαζόμενοι του Δήμου Παιονίας ζητώντας να μην εξαιρεθεί ο νομός Κιλκίς από την κατηγορία των παραμεθόριων περιοχών.

euzonoiΠαράλληλα, οι συνάδελφοί τους στο Δήμο Κιλκίς πραγματοποίησαν συγκέντρωση στη διασταύρωση των οδών 21ης Ιουνίου και Αθηνών, μετά από πρόσκληση του Νομαρχιακού Τμήματος Κιλκίς της ΑΔΕΔΥ. Μετά τη συγκέντρωση ακολούθησε πορεία ως το δημαρχείο του Κιλκίς, όπου επιδόθηκε ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Ταυτόχρονα, όλοι οι εργαζόμενοι του Δημόσιου Τομέα στο νομό μας πραγματοποίησαν στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί ως τη λήξη της βάρδιας.

Οι σημερινές (Τρίτη) κινητοποιήσεις έγιναν για να μην αρθούν οι ευνοϊκές διατάξεις για μεταθέσεις, μετατάξεις, μοριοδότηση για διορισμό, άδεια και μηνιαίο επίδομα των 100 ευρώ, καθώς και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα προαπαιτούμενα (κόκκινα δάνεια, μισθολόγιο).

Σε δήλωσή του προς το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, Αχιλλέας Καλεμκερίδης, υπογράμμισε: «Ενημερωθήκαμε ότι την τελευταία στιγμή αποσύρθηκε το σχετικό άρθρο για την απένταξη του νομού από τις παραμεθόριες περιοχές, όπως επίσης και για τους άλλους τρεις νομούς (Πέλλα, Σέρρες, Δράμα), αλλά μόνο για ένα τρίμηνο, οπότε εμείς θα είμαστε σε διαρκή ετοιμότητα».

Σχολιάστε