My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Διαλλινά/Βαφειάδης με Π. Τονικίδη

Οι Διαλλινά Αμαλία και Βαφειάδης Θεόδωρος με αγάπη για τον τόπο τους, ποιότητα ιδεών και δημιουργικότητα, τάσσονται στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς κ. Παύλου Τονικίδη για ένα Δήμο Κιλκίς πρωταγωνιστή τόσο στην τοπική ανάπτυξη, όσο και στη διαχείριση της καθηµερινότητας και της αναβάθµισης της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Διαλλινά Αμαλία

Η Αμαλία Διαλλινά του Εμμανουήλ και της Αθηνάς το γένος Νικολοπούλου κατοικεί στο Κιλκίς. Έχει πτυχίο διακόσμησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και διατηρεί κατάστημα διακόσμησης γάμου -βάφτισης –events στην πόλη του Κιλκίς.

Κατά το παρελθόν διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς, μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, καθώς και Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς.

Κοινωνική, δραστήρια και δημιουργική καθώς είναι, οραματίζεται ένα δήμο με υπευθύνους ανθρώπους με βούληση, όρεξη, γνώση, τόλμη, πρόγραμμα, οργάνωση, επικοινωνία, εξέλιξη. Ένα δήμο ανθρώπινο και ανταποδοτικό προς τους δημότες του, ένα δήμο που θα κάνει τους πολίτες συμμέτοχους και ενεργούς στην προσπάθειά του.

Ένα δήμο που οι δημότες του θα τον αγκαλιάσουν και θα συμπορεύονται μ’ αυτόν , ώστε κάθε εγχείρημά του ένα έχει έναν και μόνο στόχο και σκοπό… το αύριο!

Βαφειάδης Θεόδωρος

Ο Θεόδωρος Βαφειάδης του Κωνσταντίνου και της Ησαΐας Συμπιλίδου κατάγεται από την Ευκαρπία Κιλκίς. Είναι παντρεμένος με τη Ζωή Αντωνιάδου και έχουν ένα γιο τον Κωνσταντίνο 15 ετών.

Από το 2009 διοικεί την οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας και διανομής υγρών καυσίμων.

Κατά το παρελθόν έχει αναπτύξει έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και ΜΜΕ. Ειδικότερα, το 1988 ιδρύει το «Ράδιο Κιλκίς» το πρώτο νόμιμο ραδιοφωνικό σταθμό του ν. Κιλκίς, το 1990 την «Ραδιοτηλεοπτική Κιλκίς Α.Ε.» (Euro Channel), το 2000 την εταιρεία «A.B.C. Telecom Hellas Α.Ε.», το 2005 την εταιρεία «Τηλεπικοινωνίες Βορείου Ελλάδος Ε.Π.Ε.» και το 2006 την εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών «Gnet Κιλκίς».

Την περίοδο 2000-2006 διετέλεσε Πρόεδρος του ιστορικού αθλητικού Συλλόγου «Νίκη Ευκαρπίας.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 εξελέγη πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς. Τη διετία 2014 – 2016 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Κιλκίς και μέλος της οικονομικής Επιτροπής του δήμου Κιλκίς. Έκτοτε είναι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Οπλισμένος με θέληση και αποφασιστικότητα, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αναδειχθούν τα προβλήματα των συνδημοτών του και να μεγιστοποιηθεί το παραγόμενο έργο προς όφελος των δημοτών, της πόλης και συνολικά του Δήμου και των οικισμών του.

Σχολιάστε