My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Διακρίσεις για τις δρομείς του Αλέξανδρου

Ημερίδα κλειστού στίβου έγινε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στο κλειστό των Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη για αθλητές και αθλήτριες Κ16 και Κ14.

Η συμμετοχή στη διοργάνωση, την οποία διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Στίβου Β. Ελλάδας σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, ήταν εξαιρετικά μεγάλη με περίπου 750 παιδιά από σωματεία της Β. Ελλάδας.

Το τμήμα στίβου της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς συμμετείχε στους αγώνες με επτά αθλητές και αθλήτριες, που είχαν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ένα αγωνιστικό τεστ με πολύ υψηλού επιπέδου συναγωνισμό εν όψει των επερχόμενων αγώνων .

Οι μικρές αθλήτριες των ταχυτήτων ήταν αυτές που διακρίθηκαν περισσότερο, αφού σημείωσαν νέες ατομικές επιδόσεις και έδειξαν πως μπορούν, πέρα από τα ατομικά τους αγωνίσματα, να συγκροτήσουν ισχυρή ομάδα για τη μικρή σκυταλοδρομία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16.

Η επιστροφή της 14χρονης Κωνσταντίνας Κούρλη σε υψηλό επίπεδο, μετά από την χαμένη περσινή χρονιά λόγω τραυματισμών, ήταν περισσότερο από ικανοποιητική αφού σημείωσε νέα ατομική επίδοση στα 60 μ , τερμάτισε μέσα στην 6άδα σε έναν αγώνα που συμμετείχαν περίπου εκατό αθλήτριες και έδειξε πως φέτος θα είναι πρωταγωνίστρια.

Εντυπωσιακή ήταν η πρώτη συμμετοχή της 13χρονης Άννας Αλέρου που πήρε την 1η θέση στα 60 μ στην κατηγορία Κ14 άλλα και οι συμμετοχές στο ίδιο αγώνισμα της Τζένης Χατζοπούλου και της Μαριαλένας Δημητριάδου με νέες ατομικές επιδόσεις.

Πολύ καλή εμφάνιση για τη Στέλλα Μαργαριτίδου στην κούρσα των 1200 μ της Κ16 που συνέτριψε κατά 20’’ την ατομική της επίδοση , ενώ το «βάπτισμα» στους αγώνες πήραν οι Δημήτρης Αραμπατζής και Ιωάννα Αραμπατζή που αγωνίστηκαν με επιτυχία στο άλμα σε μήκος της κατηγορίας Κ14.

Σχολιάστε