My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Διαδικτυακή εκδήλωση του Αετού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για άλλη μία εβδομάδα, το Σάββατο 5/12, η διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του παιδιού με κεντρικό τίτλο “Δικαίωμα στον Αθλητισμό για όλα τα παιδιά”.

Θέμα της συζήτησης ήταν “η αυτοπεποίθηση στον Αθλητισμό και πως θα την ενισχύσουμε” , από την κα. Ειρήνη Ρέρα, MSc Παιδοψυχολόγο – Διπλωματούχο Αθλητική Ψυχολόγο συνεργάτιδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα τμήματα Ακαδημιών.

Δημιουργήθηκε μια εξαιρετική και σημαντική ομιλία, που κατέληξε σε έναν εποικοδομητικό, και με αλληλεπίδραση διάλογο, με πολύ χρήσιμες συμβουλές για τους γονείς, προπονητές, αθλητές και παράγοντες για ένα τόσο ευαίσθητο, επίκαιρο και σημαντικό θέμα.

Η επιστήμονας πλήρως καταρτισμένη με γνώμονα τις ανησυχίες όλων, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις-απορίες, γεμίζοντας μας με σημαντικά εφόδια για την σωστή προσέγγιση των καταστάσεων που βιώνει ένα παιδί στον αθλητισμό.

Η εκδήλωση μεταδόθηκε μέσω της πλατφόρμας zoom και μέσω Live μετάδοσης στο Facebook από την σελίδα της ομάδας.

Το ΔΣ, τα στελέχη και οι αθλητές του ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά την Κα Ειρήνη Ρέρα για την αποδοχή της πρόσκλησης, και την συμμετοχή στην εκδήλωση, καθώς επίσης και τους γονείς, αθλητές, και φίλους της ομάδας για την μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα , δίνοντας μας δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε αυτές τις προσπάθειες κόντρα στα σημεία των καιρών. Προσαρμοζόμενοι στην δύσκολη συγκυρία της καραντίνας, και με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μας για το Μπάσκετ και το ερασιτεχνικό αθλητισμό, επεξεργαζόμαστε ιδέες για νέες διαδικτυακές δράσεις σύντομα .
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….

Σχολιάστε