My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Διαδικτυακή Ακαδημία για τηλεκπαίδευση

logo akadimiasΗ Ακαδημία των Πολιτών ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για την Διαδικτυακή Ακαδημία, η οποία είναι μια διαδραστική πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης, με πολύ οπτικοακουστικό υλικό, βιντεοσκοπημένες από τηλεοπτικό συνεργείο διαλέξεις και εκπαιδευμένους στη χρήση της καθηγητές.

Το Πρόγραμμα αυτό αφορά άτομα, που δεν έχουν πρόσβαση στις ζωντανές διαλέξεις της Ακαδημίας, με ετήσιο κόστος 60 ευρώ.

Τα μαθήματα που διδάσκονται είναι:
Ειδική Αγωγή, Παιγνιοθεραπεία, Συστημική θεραπεία, Συμβουλευτική, Αρχές Διαδικτυακής Συμβουλευτικής, Επαγγελματικός Προσανατολισμός, Κλινική Ψυχολογία,
Κοινωνιολογία, Συμβουλευτική Επιχειρήσεων και Οργανισμών, Μουσικοθεραπεία, Ψυχόδραμα, Ροτζεριανή Θεραπεία, Συμβουλευτική Ζευγαριών, Αυτοεκτίμηση και  Διεκδικητικότητα, Εγκληματολογία, Ιστορία, Διαπολιτισμική Συμβουλευτική, Συμβουλευτική Πένθους, Θεατρολογία, Προπονητική Ζωής, Οικονομικά, Αναλυτική Ψυχολογία, Ηγεσία, Τεχνικές Διαπραγμάτευσης, Ασφάλεια στο Διαδίκτυο, Δεοντολογία Ψυχολογικής Παρέμβασης, Μεθοδολογία Έρευνας.

Η παρακολούθηση των ενοτήτων υποστηρίζεται από ζωντανή επικοινωνία με τον καθηγητή μέσω chat, Skype, forum, Facebook και mail. Απορίες και ζητήματα λύνονται και τηλεφωνικά. Η παρακολούθηση των ενοτήτων διαρκεί ένα έτος, και είναι υποχρεωτική. Δεν απαιτείται η εγκατάσταση κανενός λογισμικού στον υπολογιστή. Στην  πλατφόρμα ήδη υπάρχουν όλα τα αναγκαία βιβλία.

Προγραμματισμένη έναρξη μαθημάτων 20 Ιανουαρίου.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία της Ακαδημίας στα τηλέφωνα 22510-54739 και 6970069007 και στο mail academy@aigaion.org.

Σχολιάστε