My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Διαγωνισμοι για τα 100χρονα

Διαγωνισμούς για λειτουργία ιστοσελίδας και για σχεδίαση λογότυπου, που θ` αφορούν τον γιορτασμό της 100στης επετείου απ` την απελευθέρωση του Κιλκίς, προκηρύσσει ο Δήμος Κιλκίς. Τα σχετικά ενημερωτικά δελτία έχουν ως εξής:

Ιστοσελίδα

Ο δήμος Κιλκίς επιδιώκοντας τη μεγαλύτερη δυνατή εξωστρέφεια αλλά και συμμετοχή των πολιτών στον εορτασμό των 100 ετών από την απελευθέρωση του Κιλκίς το 1913 σχεδιάζει τη δημιουργία διαδικτυακού τόπου αφιερωμένου στον εορτασμό αυτό.

Με τη δημιουργία του διαδικτυακού αυτού τόπου στο internet αναμένεται να επιτευχθεί ευρεία, ελκυστική και λειτουργική αφενός μεν δημοσιοποίηση και προβολή τόσο του Κιλκίς και των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου και αφετέρου αμφίδρομη – διαδραστική επικοινωνία με όλους τους πολίτες αλλά και τον απόδημο Ελληνισμό.

Η ιστοσελίδα αυτή θα αποτελέσει το ισχυρότερο μέσο πανελλαδικής αλλά κα διεθνούς προβολής των εκδηλώσεων του «Κιλκίς 1913 – 2013» προσβλέποντας σε μεγάλη επισκεψιμότητα και αναγνωρισιμότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμος Κιλκίς, ευελπιστώντας στη στήριξη των επαγγελματιών οι οποίοι μπορούν να συμβάλουν σημαντικά για την υλοποίηση των δράσεων και να γίνουν αρωγοί στην συλλογική προσπάθεια, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) που δραστηριοποιείται στο χώρο της δημιουργίας ιστοσελίδων να εκφράσει το ενδιαφέρον του για την χορηγία του έργου:

α) δημιουργία δικτυακού τόπου και φιλοξενία του με domain name: «www.Kilkis 2013.gr» ως subdomain του «www.e-kilkis.gr»,

β) ενημέρωση του δικτυακού τόπου με το υλικό ενημέρωσης των πολιτών και προβολής των δραστηριοτήτων στο πλαίσιο του εορτασμού (κείμενα, εικόνες κ.λπ.).

Πέραν της διαρκούς προβολής της επωνυμίας του αναδόχου / χορηγού του έργου στο δικτυακό τόπο, προβλέπεται η αναφορά του στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο αλλά και σε ειδικές εκδόσεις / εκδηλώσεις του δήμου Κιλκίς.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι τις 19 Μαρτίου 2012, αποστέλλοντας σχετική επιστολή υπόψη της Οργανωτικής Επιτροπής «Κιλκίς 1913 – 2013» στην οποία, στη συνέχεια, θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους ώστε να επιλεγεί η αρτιότερη και αξιολογότερη πρόταση.

Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των προτάσεων και άλλες σχετικές διευκρινίσεις, αρμόδια είναι η κα Χαραλαμπίδου, τηλέφωνο 23413 52169, κιν. 6972 820583 και e-mail: journalist@dhmoskilkis.gr.

Λογότυπο

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του εορτασμού της συμπλήρωσης το 2013 εκατό χρόνων από την απελευθέρωση του Κιλκίς από το βουλγαρικό ζυγό κατοχής και την ενσωμάτωσή του στην Ελλάδα, ο Δήμος Κιλκίς προκηρύσσει διαγωνισμό για το σχεδιασμό του λογότυπου του εορτασμού.

Ο λογότυπος θα πρέπει, και έτσι θα αξιολογηθεί, να αποτυπώνει και να εκφράζει το νόημα του εορτασμού σε όλες του τις διαστάσεις (ιστορική, εορταστική, αναπτυξιακή) γιορτάζοντας το παρελθόν, αναδομώντας το παρόν και σχεδιάζοντας το μέλλον. Θα πρέπει να είναι απλός, μοντέρνος, ευφυής, αυθεντικός και με δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σε μια ποικιλία από online και offline εφαρμογές.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν εθελοντικά εικαστικοί, γραφίστες, αρχιτέκτονες, φοιτητές των αρχιτεκτονικών τμημάτων στις σχολές Ανώτερων και Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Σπουδαστές Γραφιστικής σε Ι.Ε.Κ., Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών και συναφείς εκπαιδευτικοί οργανισμοί από το Κιλκίς και όλη την Ελλάδα.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να συμμετάσχουν με μόνο μία υποβολή πρότασης η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται από τεκμηριωμένη έκθεση επεξήγησης της σύλληψης της ιδέας από τον δημιουργό της. Η αξιολόγηση των συμμετοχών θα γίνει από κριτική επιτροπή που θα ορίσει η Οργανωτική Επιτροπή του «Κιλκίς 1913 – 2013».

Στο νικητή του διαγωνισμού δεν προβλέπεται χρηματική αποζημίωση αλλά η βράβευσή του στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης καθώς και η μνεία του ονόματός του με ειδικές αναφορές και καταχωρήσεις.

Προθεσμία υποβολής των προτάσεων ορίζεται η 9η Απριλίου 2012. Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των προτάσεων και άλλες σχετικές διευκρινίσεις, αρμόδια είναι η κα Χαραλαμπίδου, τηλέφωνο 23413 52169, κιν. 6972820583 και e-mail: journalist@dhmoskilkis.gr. H σχετική πρόσκληση διατίθεται από το γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων του δήμου Κιλκίς (Γ. Καπέτα 17) και είναι αναρτημένη στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.e-kilkis.gr.

 

Σχολιάστε