My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Διαβεβαιώσεις για το Νοσοκομείο

“Το Νοσοκομείο Κιλκίς βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα να ανταποκριθεί στις ανάγκες περίθαλψης, όσων συμπολιτών μας έχουν επιβεβαιωθεί με τη νόσο COVID-19”, διαβεβαιώνει ο υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς.

Σε δήλωσή του μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Κιλκίς, ο κ. Γεωργαντάς πρόσθεσε:

“Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, έχουμε απόλυτο χρέος να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ώστε να περιορίσουμε τον ιό. Ο καθένας από εμάς, με όλα τα μέσα που διαθέτει, οφείλει να συμβάλει τα μέγιστα για την επίτευξη του κοινού στόχου.

Αυτή την ώρα είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να προτάξουμε την ευθύνη και να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία του Νομού. Με τη συμβολή του ιατρικού, του νοσηλευτικού και του παραϊατρικού προσωπικού, που βρίσκονται σε ετοιμότητα, θα καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτή τη μάχη, όλοι μαζί.

Τώρα, είναι η ώρα που ενώνουμε δυνάμεις ενάντια στον κοινό εχθρό. Τώρα είναι η ώρα της μάχης για την υγεία των Κιλκισιωτών. Για αυτό, άλλωστε και θα κριθούμε όλοι στη συνείδηση τους”.

Στη συνάντηση εργασίας πήραν μέρος, ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιάννης Ανδρίτσος, ο διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας Ανέστης Καρανικόλας και τη διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Αθηνά Κολεσίδου.

Ο διοικητής

Σε ανακοίνωσή που εξέδωσε ο κ. Ανδρίτσος με τίτλο “ενωμένοι απέναντι στην απειλή του κορονοϊού, αναφέρονται τα εξής:

“Το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς ενημερώνει τους πολίτες του Νομού ότι έχει πραγματοποιήσει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και βρίσκεται σε ετοιμότητα για την παροχή νοσηλείας σε ασθενείς που διαγιγνώσκονται να νοσούν από τον ιό sars covid 19.

Η ομάδα των ιατρών της παθολογικής κλινικής έχει στελεχωθεί με ικανό και καταρτισμένο έμψυχο δυναμικό επιστημόνων, που, μαζί με το νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, είναι έτοιμο να παρέχει τη φροντίδα και περίθαλψη που τυχόν απαιτηθεί σε ασθενείς που εμφανίζουν συμπτώματα του ιού, ενώ ταυτόχρονα έχει γίνει μέριμνα για την προμήθεια και το συνεχή εφοδιασμό του απαιτούμενου ιατρικού και ιατροτεχνικού εξοπλισμού για την αντιμετώπισή τους.

Σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχουν όλοι οι ιατροί, όλων των ειδικοτήτων, καθώς και όλο το έμψυχο δυναμικό του Γ.Ν. Κιλκίς, ώστε ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες.

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Κιλκίς εκφράζει τις ευχαριστίες της και συμπαρίσταται, τόσο έμπρακτα όσο και με ηθική υποστήριξη, στον αγώνα του ιατρικού, νοσηλευτικού, διοικητικού και λοιπού προσωπικού, που μάχεται καθημερινά για την υγεία των συνανθρώπων μας, σε έναν πόλεμο που ο εχθρός απειλεί εν δυνάμει τον καθένα μας.”

Απολύμανση από τον δήμο

Σήμερα Παρασκευή ο Δήμος Κιλκίς πραγματοποίησε απολύμανση στους εξωτερικούς χώρους και στους κάδους απορριμμάτων του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Με την ευκαιρία, η διοίκηση του Ιδρύματος καλεί τους πολίτες “να γίνουν αρωγοί αυτής της προσπάθειας τηρώντας όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής και ασφάλειας που έχει υποδείξει το Υπουργείο Υγείας και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας”.

Σχολιάστε