My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Διήμερο ΣΥΡΙΖΑ γι` αγρότες

agrotis-ateΤο διήμερο της Πέμπτης και της Παρασκευής, 24 και 25-01-2013, θα πραγματοποιηθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ σε περιοχές της περιφέρειας της Θεσσαλονίκης εκδηλώσεις και παρεμβάσεις σχετικές με ζητήματα που αφορούν στην αγροτική παραγωγή, την ανάπτυξη και την απασχόληση.

Στις εκδηλώσεις θα συμμετέχουν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Βαγγέλης Αποστόλου, Εύβοιας, υπεύθυνος της ΕΕΚΕ υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λίτσα Αμμανατίδου, Β’ Θεσσαλονίκης, υπεύθυνη ΕΕΚΕ υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, και Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Α’ Θεσσαλονίκης, μέλος της ΕΕΚΕ υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

Το πρόγραμμα

·         19:00, σε αίθουσα του ΓΕΛ Αγίου Αθανασίου εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Προβλήματα αγροτικής παραγωγής στο δυτικό τμήμα της Π.Ε. Θεσσαλονίκης και οι συνέπειες τους στην διατροφική αλυσίδα». Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι ο Βαγγέλης Αποστόλου, Βουλευτής Εύβοιας, υπεύθυνος ΕΕΚΕ Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η Λίτσα Αμμανατίδου – Πασχαλίδου, Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, υπεύθυνη ΕΕΚΕ υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης και ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος, Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

·         8.30′ π.μ.- 11.30’π.μ., περιοδεία στις εγκαστάσεις της ΜΕΒΓΑΛ στα Κουφάλια και της ΑΓΝΟ στο Λαγκαδά της Π.Ε. Θεσσαλονίκης με συμμετοχή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ: Βαγγέλη Αποστόλου, Εύβοιας, υπεύθυνου ΕΕΚΕ Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λίτσας Αμμανατίδου, Β’ Θεσσαλονίκης, υπεύθυνης ΕΕΚΕ υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης και Δέσποινας Χαραλαμπίδου, Α’ Θεσσαλονίκης, μέλους της ΕΕΚΕ υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

·         13.00′ μ.μ. Συνέντευξη τύπου των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, Βαγγέλη Αποστόλου, Εύβοιας, υπεύθυνου ΕΕΚΕ Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λίτσας Αμμανατίδου, Β’ Θεσσαλονίκης, υπεύθυνης ΕΕΚΕ υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης και Δέσποινας Χαραλαμπίδου, Α’ Θεσσαλονίκης, μέλους της ΕΕΚΕ υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, στο Ε.Κ.Θ. : «Η αγροτοβιομηχανία στη Βόρεια Ελλάδα και οι εξελίξεις στη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ».

·         20:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Λαγκαδά  Εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα παραγωγής και της μεταποίησης την περίοδο της κρίσης». Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι ο Βαγγέλης Αποστόλου, βουλευτής Εύβοιας, υπεύθυνος ΕΕΚΕ Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η Λίτσα Αμμανατίδου – Πασχαλίδου, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, υπεύθυνη ΕΕΚΕ υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης και ο Δημήτρης Καμπούρης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων.

Σχολιάστε