My Twitter Feed

19 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΔΣΚ: Ικανοποίηση για Ν/Σ Φλωρίδη -

Σάββατο, 16 Μαρτίου, 2024

Διεθνείς αγώνες ποδηλασίας στο Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Μήνυση για τον αξονικό -

Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Ποιους είδε η Συρεγγέλα στο νομό -

Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη Κουντουρά στο ν. Κιλκίς -

Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι εκλέχτηκαν στη ΝΕ -

Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Cargo αεροδρόμιο στη Ν. Καβάλα; -

Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Η επίσκεψη Κεραμέως στο ν. Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2024

Διήμερο για τη βία κατά γυναικών

Με την συμμετοχή της βουλεύτριας Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ειρήνης Αγαθοπούλου και μελών των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς και Παιονίας ολοκληρώθηκε το διήμερο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στην πόλη του Κιλκίς για την 25η Νοέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισκέφθηκε τον Δήμο Κιλκίς, τις υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου, την Αστυνομική Διεύθυνση και το Κέντρο Κοινότητας Κιλκίς όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες εκεί, να ενημερωθούν και να ενημερώσουν ώστε όλοι μαζί να συμβάλουν στην μεγιστοποίηση της ορατότητας της έμφυλης βίας και στην ανάδειξη της απόλυτης  αναγκαιότητας για τη δημιουργία εξειδικευμένων δομών στους Δήμους Κιλκίς και Παιονίας.

Την επομένη επισκέφθηκαν την αγορά της πόλης του Κιλκίς, όπου συνομίλησαν με τους καταστηματάρχες, τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες στα εμπορικά καταστήματα και τους πολίτες, συμβάλλοντας έτσι στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση τους, «καθώς υπό το πρίσμα των πολλαπλών κρίσεων της τελευταίας δεκαετίας και της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής των τελευταίων χρόνων, η έμφυλη βία κορυφώνεται και τα δικαιώματα των γυναικών βρίσκονται στο στόχαστρο», όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της κ. Αγαθοπούλου.

Τέλος, η βουλεύτρια Κιλκίς μαζί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα και την Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Ράνια Σβίγκου, επισκέφθηκαν  το Συμβουλευτικό Κέντρο Κερατσινίου, μια πράξη συμβολική καθώς αποτελεί μια δομή πρώτης γραμμής στην αντιμετώπιση των περιστατικών έμφυλης βίας. Τονίστηκε ότι η δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η στήριξη αυτών των δομών με μόνιμο προσωπικό και η επέκταση τους σε ολόκληρη την χώρα.

Σχολιάστε