My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Διάκριδη για Ημιμαραθώνιο Πάϊκου

imimarathonios-paiko-metalleiaΚάθε χρονιά η ιστοσελίδα www.advendure.com  διεξάγει ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων  αθλητών και αγώνων βουνού της χρονιάς . Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ο Ημιμαραθώνιος Πάικου βρίσκετε στην πεντάδα που θα τεθεί σε ψηφοφορία στην κατηγορία των ημιμαραθωνίων γεγονός που από μόνον του αποτελεί επιτυχία καθώς η επιλογή  από 95 αγώνες που έγιναν το 2015 σε όλη τη χώρα. Το γεγονός αυτό μας γεμίζει με δύναμη για τις επόμενες διοργανώσεις και ελπίδα ότι το όμορφο Πάικο θα μείνει μακρυά από τα σχέδια ,μεταλλευτικών δραστηριοτήτων. 

Εξηγώντας τους λόγους για του οποίους επιλέχθηκαν οι φετινές υποψηφιότητες η Ιστοσελίδα αναφέρει:

” Ο Ημιμαραθώνιος Πάικου διεξάγεται σε ένα πανέμορφο βουνό, οι άνθρωποι που το διοργανώνουν προέρχονται από τα σπλάχνα της κοινότητας ορεινού τρεξίματος οι οποίοι και τον αφιερώνουν τα τελευταία χρόνια στον αγώνα των κατοίκων του νομού Κιλκίς ενάντια στα σχέδια δημιουργίας μεταλλείων στην περιοχή. Φέτος άγγιξε τις 300 συμμετοχές και απέσπασε για άλλη μια φορά τα καλύτερα σχόλια.”

Ευχαριστούμε θερμά όσους βοήθησαν στην φετινή διοργάνωση και όσους στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια τον Ημιμαραθώνιο Πάικου.

Σχολιάστε