My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Δημοσκόπηση: 1η η Αγαθοπούλου

Η νεότερη βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και η πρώτη γυναίκα βουλευτής που έβγαλε ο νομός μας, η 27χρονη Ειρήνη Αγαθοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ, συγκεντρώνει τις περισσότερες προσδοκίες των αναγνωστών του ΚΙΛΚΙΣ24, που πήραν μέρος στη δημοσκόπηση μας, για το ποιος απ` τους βουλευτές μας πιστεύουμε ότι θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα συμφερόντα του νομού μας στη Βουλή.

Σύμφωνα με τ` αποτελέσματα της πολυήμερης δημοσκόπησης, η κ. Αγαθοπούλου έλαβε το 31% των φήφων, ενώ δεύτερος με μικρή διαφορά (29%) ήλθε ο επίσης νέος βουλευτής του νομού, Γιώργος Γεωργαντάς, της ΝΔ.

Βέβαια, η διαφορά αυτή θα ήταν μεγαλύτερη αν στο μέσον περίπου της δημοσκόπησης δεν χτυπούσε ο “δαίμων του υπολογιστή” και δεν χάνονταν οι μισές περίπου ψήφοι της δημοσκόπησης, απ` τους οποίους οι περισσότεροι πήγαιναν στην κ. Αγαθοπούλου.

Σε κάθε περίπτωση η σειρά δεν άλλαξε, με τον “τρίτο της παρέας” και λίγο παλαιότερο στο Κοινοβούλιο απ` τους δυο πρώτους, τον Θόδωρο Παραστατίδη, να παίρνει το 9% μόλις, των ψήφων.

Ευχαριστούμε πολύ τους περίπου 260 αναγνώστες (μαζί μ` αυτούς που οι ψήφοι τους χάθηκαν) που πήραν μέρος στη δημοσκόπηση, και …πάμε γι` άλλα!

Σχολιάστε