My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Δημοσκόπηση για τα δέντρα του Κήπου

Σε μια νέα δημοσκόπηση μπορούν να πάρουν μέρος από σήμερα Σάββατο 27 Οκτωβρίου, οι αναγνώστες του ΚΙΛΚΙΣ24.

Η δημοσκόπηση αφορά ένα θέμα που απασχόλησε κι εξακολουθεί ν` απασχολεί την τοπική κοινωνία του Κιλκίς κι έχει να κάνει με την σχεδιαζόμενη κοπή 41 δέντρων της περιοχής Κήπου – Πάρκου, στη πόλη του Κιλκίς, στα πλαίσια του έργου ανάπλασης της εν λόγω περιοχής.

Πείτε τη γνώμη σας για την τύχη των δέντρων, κάνοντας κλικ στο σχετικό μπανεράκι  αριστερά. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

ΚΙΛΚΙΣ24

Σχόλια
2 Σχόλια to “Δημοσκόπηση για τα δέντρα του Κήπου”
  1. Ο/Η Σακαρίδης Κωνσταντίνος λέει:

    Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το να κοπεί έστω και ένα δέντρο στα πλαίσια της ανάπλασης του Δημοτικού Κήπου.
    Από την πρώτη στιγμή που είδα να γίνονται εργασίες δεν μου άρεσε η ιδέα. Σκέφτηκα ότι μέσα σε αυτή την κρίση που μας ταλανίζει καθημερινά εδώ και τρία χρόνια και η οποία προβλέπεται να διαρκέσει αρκετά ακόμη, πώς είναι δυνατόν ο Δήμος ή όποιος άλλος φορέας του τόπου μας να σπαταλά χρήματα για αναπλάσεις και όχι για να προσφέρει κάτι στους δημότες που δεν έχουν να προσφέρουν ένα ποτήρι γάλα στα παιδιά τους.
    Κάπου που ανέφερα τις ενστάσεις μου , μου είπαν ότι είναι στα πλαίσια του ΕΣΠΑ και πρέπει να υλοποιηθεί. Τί σημαίνει αυτό ????
    Στο ΕΣΠΑ δεν απαιτείται ίδια συμμετοχή από πλευράς του Δήμου????
    Τα υπέρογκα Δημοτικά Τέλη που πληρώνουμε προορίζονται να χρηματοδοτήσουν το κόψιμο των δέντρων του Κήπου ?
    Δεν γνωρίζω τί ακριβώς σχεδιάζουν να κάνουν στο Πάρκο και στον Κήπο , ή πρώτη μου σκέψη ήταν η κρυφή ελπίδα να μην κάνουν το Έγκλημα που κάνανε πριν πολλά χρόνια στην πλατεία Ελευθερίας όπου όταν αποδόθηκε ο αύλιος χώρος της Λ.Α.Φ.Κιλκίς στο Δήμο, έκοψαν τις Ιτιές, τις φλαμουριές και τα υπόλοιπα δέντρα, κατέστρεψαν τους φυσικούς λοφίσκους και το γρασίδι στο οποίο παίζαμε μικρά παιδιά και τα αντικατέστησαν με πλακάκια πεζοδρομίου γιατί κάπως έτσι φαίνεται ότι ονειρεύτηκαν την κεντρική πλατεία της πόλης μας. Πεζοδρόμια και πλακάκια να αντικαθιστούν μια φυσική παιδική χαρά .
    Αν αυτό είναι το σχέδιο για το Πάρκο και τον Κήπο να μας το πουν .
    Αν υπάρχει σχέδιο με το τί σκοπεύουν να κάνουν, ας μας δώσουν το τοπογραφικό .
    Άραγε ο Αρχιτέκτονας Μηχανικός που το σχεδίασε είναι Κιλκισιώτης ? Έπαιζε στα παιδικά του χρόνια στα πάρκα και στις αλάνες της πόλης? Πως τα έχει ονειρευτεί ώστε να μπορούν να παίζουν τώρα τα παιδιά του?
    Ως Δημότης αυτής της πόλης που δεν έχει καμιά ή ελάχιστες υποδομές, δημοτικά πάρκινγκ, στεγασμένη Λαϊκή Αγορά, πάρκα πρασίνου, ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΟΥ, τη δίκή μου και κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται για το Κιλκίς μας.
    Το καλοκαίρι , ο Δ. Κήπος ήταν μαζί με την πλατεία του ζωοπάζαρου το μοναδικό σημείο που μπορούσε κάποιον να δροσιστεί τα βράδυα. Αφου ο Δήμος ήταν ανάξιος να λειτουργήσει το αναψυκτήριο του Λόφου, ας μην καταστρέψει και τον Κήπο .

  2. Ο/Η john λέει:

    ευγε! πες τα χρυσοστομε!!!

Σχολιάστε