My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

“Δημιουργία γηπέδου στο Κιλκίς”

Στην ανάγκη δημιουργίας γηπέδου εντός του αστικού ιστού της πόλης του Κιλκίς αναφέρεται ο πρόεδρος του Κιλκισιακού Λάζαρος Μεταλλίδης, με ανακοίνωσή-δήλωσή του, η οποία έχει ως εξής:

“Στις 3 Ιούνη έγιναν οι εκλογές και αναλάβαμε την ευθύνη της διοίκησης του Κιλκισιακού. Το σχέδιο συγκεκριμένο. Το παρουσιάσαμε. Δημιουργία υποδομών με τις καλύτερες συνθήκες. Ομάδες ανδρική και γυναικεία.

Οργάνωση σε επαγγελματικά πρότυπα. Προπονητικό και υποστηρικτικό τιμ με ικανότητα δημιουργίας αθλητών από τις υποδομές. Στόχοι με υπομονή ώστε να εκπληρωθούν οι προσδοκίες των Κιλκισιωτών σε βάθος χρόνου 4ετίας. Ομάδα στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Το ξεκινήσαμε αρχές Αυγούστου. Σε 3 μήνες μας σταμάτησαν λόγω πανδημίας. Τώρα πρέπει να ξανασχεδιάσουμε σοφότεροι.

Με εμπειρίες πραγματικές. Πήραμε μυρωδιά και μηνύματα. Αλλάξαμε προτεραιότητες. Διαπιστώσαμε ότι η ανάγκη δημιουργίας γηπέδου εντός του αστικού ιστού της πόλης του Κιλκίς είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη του Κιλκισιακού.

Οι υποσχέσεις από φορείς, βουλευτές, υπουργούς για ένταξη στα leader ενός τέτοιου έργου ήταν “Να ‘χαμε να λέγαμε”. Προτεραιότητα μας λοιπόν η κατασκευή του γηπέδου. Ώστε την νέα σεζόν όλες οι ομάδες του Κιλκισιακού και οι υποδομές να είναι στον ίδιο χώρο.

Η κατασκευή απαιτεί ένα ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ. Συνολικά.

Η επένδυση στις ομάδες ανδρική και γυναικεία της τάξης των 150.000 ευρώ ετήσια ώστε οι ομάδες να πρωταγωνιστήσουν και να έχουν έμπειρους παίκτες έτοιμους για να αλλάξει κατηγορία ο Σύλλογος άμεσα.

Εκτός και εάν ενεργοποιηθούν και άλλοι τοπικοί παράγοντες. Πράγμα απίθανο. Η απόφαση δική μας. Και άμεσα θα ανακοινωθεί.”

Σχολιάστε