My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Δημιουργούμε θέσεις εργασίας στη …Βουλγαρία

Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια πολλές επιχειρήσεις απ` τη Βορ. Ελλάδα, συμπεριλαμβανόμενου φυσικά και του νομού μας, μετακόμισαν στη Βουλγαρία. Το ξέρατε, όμως, ότι όλες αυτές οι επιχειρήσεις μαζί μ` αυτές που εξ` αρχής εγκαταστάθηκαν στην γειτονική χώρα, δημιούργησαν εκεί 100.000 θέσεις εργασίας;

Πράγματι, όπως τόνισε ο Βούλγαρος πρόεδρος, Ρόσεν Πλέβνελιεφ, οι ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη βουλγαρική αγορά τα τελευταία 20 χρόνια, έχουν δημιουργήσει 100.000 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, ενώ η χώρα μας είναι πλέον ο τρίτος μεγαλύτερος επενδυτής στη Βουλγαρία.

Η σταθερή μετανάστευση ελληνικών κεφαλαίων στα Βαλκάνια είναι βασικός τροφοδότης και της βουλγαρικής οικονομίας, παραδέχθηκε ο πρόεδρος της χώρας Πλέβνελιεφ, σε δηλώσεις του στους Βούλγαρους δημοσιογράφους, μετά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο της Ελλάδας Κάρολο Παπούλια τη Τετάρτη, στην Αθήνα.

Τα βουλγαρικά ΜΜΕ έδωσαν ευρεία δημοσιότητα στο ελληνοβουλγαρικό διάλογο κορυφής κατά την επίσκεψη στην Αθήνα του κ. Πλέβνελιεφ, ο οποίος χθες Πέμπτη επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη.

Στοιχεία από News247.gr 

Σχόλια
One Response to “Δημιουργούμε θέσεις εργασίας στη …Βουλγαρία”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    …και τί του είπε του Βούλγαρου ο δικός μας Πρόεδρος των 335.000 ευρώ; “…μείνε ήσυχος Πρόεδρε, το οικονομικό πρόγραμμα της Ελληνικής κυβέρνησης είναι τέτοιο που θα εξασφαλίζει θέσεις εργασίας στην Βουλγαρία όσο θα κατέχει την εξουσία, κι’ εγώ θα έρθω κάποια στιγμή να δώ και να καμαρώσω την ανάπτυξή σας. Οταν με το καλό θα πάμε κι’ εμείς εδώ στην Ελλάδα τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα στα 250 ευρώ και την φορολογία των επιχειρήσεων στο 10%, τότε δυστυχώς… θα σας ανταγωνιστούμε”( γελώντας φωναχτά και κάνοντας βεβαίως χιούμορ για να αλεγκράρει την ατμόσφαιρα). Μόνο που αυτό το χιούμορ το κάνει και το καταλαβαίνει κάποιος που ζεί… σε άλλη χώρα. Κατα τα άλλα, το επόμενο μνημείο που θά ‘πρεπε να στήσουν οι Βούλγαροι στην κεντρική πλατεία της Σόφιας θα ήταν τα ονόματα των Ελλήνων πολιτικών που ευεργέτησαν με την πολιτική τους την Βουλγαρία για την ανάπτυξή της… λέμε τώρα… γιατί ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος.

Σχολιάστε