My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Δεν ξεχνούν το “παραμεθορίων”

Το Νομαρχιακό Τμήμα Κιλκίς της ΑΔΕΔΥ δεν ξεχνά το θέμα της παραμονής του νομού μας στην κατηγορία των παραμεθόριων περιοχών.

epidoma-paramethories-xrima-001Έτσι, σε συνέχεια των κινητοποιήσεων του περασμένου μήνα, πραγματοποιεί έκτακτη ανοιχτή γενική συνέλευση, σήμερα Παρασκευή 22 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 μμ, στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, με την παρουσία των βουλευτών Θ. Παραστατίδη (ΣΥΡΙΖΑ) και Γ. Γεωργαντά (Ν.Δ.), του αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Αν. Βεργίδη, των δημάρχων Δ. Σισμανίδη  (Κιλκίς) και Χρ. Γκουντενούδη (Παιονίας) και του προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς Π. Τονικίδη.

Θυμίζουμε ότι με απόφαση της Βουλής, τον περασμένο Δεκέμβριο, το Κιλκίς και άλλοι παραμεθόριοι νομοί της Β. Ελλάδας παρέμειναν στο ευνοϊκό καθεστώς που αφορά το μηνιαίο επίδομα των 100 ευρώ, μεταθέσεις, μετατάξεις, μοριοδότηση για διορισμό κα. Ωστόσο, υπάρχουν φόβοι ότι η ως άνω παραμονή θα ισχύει μέχρι τις 31 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, με κίνδυνο να αναθεωρηθεί.

Για το θέμα, σχετικές επαφές υπήρξαν τις προηγούμενες μέρες μεταξύ εκπροσώπων των διοικήσεων των νομαρχιακών τμημάτων της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, Πέλλας, Σερρών και Δράμας.

Σχολιάστε