My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Δεν κατεβαίνει στις εκλογές

Εκλογική χρονιά αυτή που ξεκίνησε και πριν προχωρήσουν τα κόμματα στην οριστική συγκρότηση των συνδυασμών τους έρχεται ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ν` ανακοινώσει τη μη κάθοδό του στις βουλευτικές εκλογές.

Ο λόγος για τον Γιώργο Αναστασιάδη, ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς στις προηγούμενες εκλογές, αλλά τώρα δήλωσε ότι φέτος …δεν θα το ξανακάνει. Η σχετική δήλωσή του έχει ως εξής:

“Γνωρίζοντας το ειλικρινές ενδιαφέρον πολλών συμπολιτών μου που χρόνια τώρα με στηρίζουν κατά την ενασχόληση μου με τα κοινά, αλλά και πολλών φίλων εκτός του νομού Κιλκίς, θεωρώ χρέος μου να ενημερώσω ότι λόγω ιδιαίτερα απαιτητικών επαγγελματικών υποχρεώσεων της τρέχουσας περιόδου, δεν είμαι σε θέση να ανταποκριθώ θετικά στο κάλεσμα που μου έχει γίνει από την επιτροπή ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ για υποψηφιότητα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Έχω ήδη απαντήσει στον επικεφαλής της επιτροπής διευκρινίζοντας τον παραπάνω λόγο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους με στήριξαν και με στηρίζουν στην πολιτική μου δράση, αλλά και το σύνολο της κοινωνίας του νομού Κιλκίς που πάντα με αγκαλιάζει με αγάπη κατά τις επισκέψεις μου σε όλο το νομό. Τέλος, θα ήθελα να δηλώσω ότι παραμένω αγωνιστής της παράταξης και εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία προς όφελος της πατρίδας και του ελληνικού λαού.”

Σχολιάστε